Logo Gadero
inspiratieservice

Karibu Tuinhuizen

Karibu is een Duitse fabrikant van tuinhuisjes, carports en overkappingen. Karibu staat bekend om haar top kwaliteit. Wij van Gadero zijn officieel leverancier van de Duitse fabrikant Karibu. Bestelt u een tuinhuis, blokhut of overkapping van Karibu dan haalt u een A-kwaliteit product in huis. Dit merkt u overigens in het hele proces. De bestelde pakketten worden tot op uw stoep geleverd.

Karibu Tuinhuizen

Gaat u voor een mooie blokhut van Karibu? Dan wordt het hout voor uw klusproject als allereerst gecontroleerd op noesten en oneffenheden. Mocht het product te veel oneffenheden en noesten hebben dan worden deze opgezaagd in kleinere delen. Zo zorgen zij voor een minimaal houtverlies. Dit is naast duurzaam ook nog eens erg efficiënt! Wanneer u pakket samengesteld wordt, is het belangrijk dat alles voor een tweede keer gecontroleerd wordt op kwaliteitsnormen. En hoe vervelend is het altijd wanneer u net twee onderdelen mist, daarom wordt er altijd dubbel gecontroleerd of alle onderdelen aanwezig zijn. En als alles gecontroleerd is en zij er zeker van zijn dat alles klopt, wordt uw blokhut pakket zo efficiënt mogelijk gestapeld in de vrachtwagen door de medewerkers van Karibu. Dit scheelt in het vervoer en dus ook in de kosten.

Blokhutdirect:

Een select aantal karibu blokhutten is ook verkrijgbaar binnen de blokhutdirect categorie. Hiermee kan Gadero deze binnen 48 uur in Nederland en België leveren bij u thuis. Let wel op dat u enkel de weergeven opties op deze paginas's kan toevoegen, hiermee kunnen we de snelle levering garanderen. U vindt de direct blokhutten in ons 48 uurs assortiment.

Levertijd Karibu

Normaal gesproken bedraagt de levertijd van Karibu ca. 3 weken. Tijdens het hoogseizoen dient u rekening te houden met een levertijd van ca. 6-8 weken. Het hoogseizoen betreft van maart t/m oktober. Doordat alle producten van Karibu samengesteld worden in Duitsland, geldt er ook een langere levertijd tijdens het hoogseizoen. Het is wellicht verstandig om hier rekening mee te houden, vooral wanneer u hartje zomer wilt genieten in uw eigen blokhut. De transport van Karibu vindt vanuit Duitsland plaats, Hierdoor zal er een telefonische afspraak gemaakt moeten worden betreft de levering. De levering vindt dus plaats buiten ons reguliere transport.

Schoenbuch karibu sfeerfoto

Woodfeeling

Karibu biedt naast haar standaard uitgebreide collectie ook een speciaal geselecteerde selectie van haar populairste A-kwaliteit producten, wederom tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Deze selectie valt onder de Woodfeeling collectie, dit betreft een speciale collectie met veel voordelen, denk aan vele aanbiedingen, complete spaarsets. Die spaarsets zijn eenvoudig uit te breiden met vele extra opties, bijvoorbeeld achter- en zijwanden. Voorbeelden van populaire Woodfeeling producten van Karibu zijn Retola, Askola, Muhlentrup en Schwansdorf. Bent u nou benieuwd naar de meest populaire blokhutten bij Gadero bekijk dan onze blog.

Goede doel

Naast de mooie producten van Karibu, doen zij ook nog iets voor het goede doel. Zo geeft Karibu 1000 bijen een veilig thuis wanneer u een bepaald type blokhut, sauna of overkapping koopt. Zij geven bijen de ruimte om te leven, omdat de bijenpopulatie afgelopen jaren flink is afgenomen. Zo kunt u naast het genieten van uw blokhut ook tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan onze planeet. Zelf een blokhut van Karibu bouwen, bekijk dan onze klustip pagina met handige doe het zelf tips. Of bekijk de onderstaande video, waarin wij uitleggen hoe u Karibu blokhut maakt.

Meest gestelde vragen over Karibu tuinhuizen

Blokhut inspiratie