Logo Gadero
service

Douglas wanden

Voor de wanden van uw houten overkapping of veranda op maat bieden wij diverse mogelijkheden. Kies uit wanden van hout. Bijvoorbeeld van horizontale potdekselplanken, zwarte Zweeds rabat planken of verticale channel siding profielen (de nieuwste trend). Of breng extra licht in uw terrasoverkapping middels vaste glazen wanden of zelfs een glasschuifwand systeem.

Gadero levert alles voor uw maatwerk overkapping van Lariks Douglas hout. Denk aan constructiehout, kant en klare betonpoeren voor de fundering, een buitenvloer van stenen terrastegels of houten terrasplanken.

Ook voor uw dakbedekking voor een plat of punt dak kunt u bij ons terecht. Wij kloppen graag bij u aan voor de bezorging, kijk onder levering wanneer we bij uw de buurt zijn. Dat kan overal in Nederland en Vlaanderen zijn.

Gadero adviseert nooit 3 wanden van uw overkapping dicht te maken met houten planken. Zo maakt u een donker hok, dat is zonde. Varieer bijvoorbeeld met 1 zijwand met een dichte glaswand of bouw 1 of 2 zijwanden tot 150 cm hoog dicht, daarna plaats u een dwarsbalk. Zo houdt u de bovenkant open voor extra licht. Dit is mooi te zien in GaderoTV aflevering 62. Ook kunt u werken met onze open en dicht te schuiven glazen schuifwanden.

Naast stapelbare potdekselplanken in het zwart ontdekken ook steeds meer mensen onze verticale gevellbekleding, ook wel channel siding profielen genoemd. Deze vormen een strakkere wand en verticaal oogt heel luxe. Ook deze planken zijn in het zwart verkrijgbaar. 

Meest gestelde vragen over wanden