Logo Gadero
inspiratieservice

Tuindeco

Gadero is officieel Tuindeco dealer voor heel Nederland en Belgie. Tuindeco is van de grootste tuinhout merken van Nederland, gestart in 1993 door de heer Weering. Tuindeco International BV uit Coevorden in Drenthe heeft een assortiment bestaande uit meer dan 2000 hippe, luxe blokhutten met luifelkleine bergruimtes met plat dak houten terras overkappingen, trendy tuin prieelen, lariks / douglas houten kapschuren en tuinhout. Daarnaast heeft Tuindeco bij onze houthandel een breed scala aan tuinhout te koop van betonpalen tot houten tuinschermen.

Ook heeft het bedrijf ingespeeld op de kunststof composiet trend. Tuindeco levert hoogwaardig composiet planken van 100% recyclebaar materiaal bestaande voor 60% uit hout en 40% uit kunststof. Naast geïmpregneerd hout en hardhout heeft Tuindeco een eigen lijn kunststof composiet en breed scala aan tuinmeubelen van hardhout. Van wicker kunststof loungesets tot goedkope en moderne.

Tuindeco Coevorden innoveert ieder jaar met nieuwe tuinhout artikelen en voldoet bovendien aan Pefc, EUTR en/of KOMO keurmerken voor verantwoorde boskap. De folder van Tuindeco is meer dan 300 pagina dik. Daarin is niet alleen aandacht voor Tuindeco blokhutten maar ook tuinhout en tuinmeubelen.

Wist u dat? Het terrein van Tuindeco in Coevorden zo groot is dat een gedeelte op Duits grond gebied is gelegen en een deel op Nederlands terrein. Een bijzonder feitje dachten wij.

Bestel uw Tuindeco blokhut, overkapping, kapschuur of (composiet) vlonder of schutting nu snel en tegen gunstige voorwaarden bij Houthandel Gadero.nl, officieel Tuindeco dealer Nederland. Klik in het hoofdmenu door voor alle prijzen en meer informatie. Ontdek ook de pagina met alle Tuindeco composiet vlonderplanken 

tuindeco hout