Blokhut Freddy met overkapping 598 x 250 x 217 cm Geïmpregneerd

Productnummer: DE11110 Gratis geïmpregneerd en direct leverbaar 1 productbeoordeling

Op voorraad (4 stuks) Vaste bezorgdag per postcode

€ 1498,45 per stuk

of betaal in 12 termijnen van € 133,96 p.m. Meer info

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakgootset
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits (zelf aanbrengen)
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen (voor constructieliggers)
Dakbedekking plat dak
Totaal voor dit product
  • € 1498,45Dit product
€ 1498,45Totaal incl. BTW

Voor- en nadelen van Blokhut Freddy met overkapping 598 x 250 x 217 cm Geïmpregneerd

  • Standaard groen geimpregneerd
  • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening
  • Deuren worden inclusief enkel glas geleverd

Blokhut Freddy met overkapping 598 x 250 x 217 cm Geïmpregneerd

U wilt niet wachten op uw geïmpregneerde overkapping met tuinhuis combinatie? Deze blokhut Freddy is al GRATIS geïmpregneerd voor u, dus hoeft u NIET 3/4 weken te wachten, dit model van ca 6x3 meter is direct leverbaar. Bovendien heeft u met dit model een handige combinatie van tuinhuis berging met overdekt gedeelte. De opbergruimte van de blokhut Freddy Groengeïmpregneerd is bij uitstek handig voor het opslaan uw tuinmeubilair, rijwielen en tuinmaterialen. Het afdak is in de zomer zeer goed te gebruiken als zitplaats. Deze houten blokhut Freddy kan ook gespiegeld geplaatst worden.

Verder kijken: overkapping ca 6x3 meter   blokhut ca 6x3 meter

TIJDELIJKE ACTIE

Profiteer nu van deze tijdelijke actie; bij een blokhut Charlotta krijgt u gratis dakgoten in de kleur wit of bruin. Selecteer de extra optie en geef bij uw bestelling aan naar welke kleur uw voorkeur uit gaat. Levering van de gratis dakgoten is zolang de voorraad strekt, het is mogelijk dat er een andere kleur als gewenst geleverd wordt.

Maten

De dikte van de wand is 2.8 cm en het hout is van behandeld vuren. De maten van dit populaire tuinhuis met luifel zijn 598 cm breed, 250 cm diep en de nokhoogte is 217 cm. De zijluifel verlengd het geheel met 300 cm. De luifel zorgt voor extra beschutting tegen bijvoorbeeld de zon, kortom u heeft een tuinhuis en overkapping in 1. 

De handige tuinberging is aan de voorkant 217 cm hoog en aan de achterkant 190 cm. Deze is ook te verhogen door een extra wandlaag toe te voegen, u krijgt dan een extra rij blokhutprofielen meegeleverd. Voor langere mensen bevelen we dit sterk aan. De maten van de fundering zijn 578 cm x 230 cm. De staander aan de voorzijde bij het overdekte terras is 7 cm dik. De afmetingen van de deuren zijn 162 x 188 cm inclusief kozijn.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Inclusief

Blokhut Freddy wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal, bouwtekening en dakleer. Deze blokhut is standaard groen geïmpregneerd, geen extra levertijd dus! De deuren worden inclusief enkel glas geleverd.

Standaard bij blokhut Freddy

Deze blokhut Freddy met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Ventilatie

Goede ventilatie van uw berging is erg belangrijk. Wij raden u aan om een ventilatierooster te plaatsen op de tegenoverliggende wanden. Bijvoorbeeld 1 op de linkerwand en 1 op de rechterwand. Plaats hierbij 1 rooster hoog en het andere rooster laag op de wand. Dit zorgt voor een goede luchtcirculatie in uw berging. Wanneer u ventilatieroosters als optie meebesteld ontvangt u 2 roosters en de daarbij behorende schroeven.

Onderhoud

Aanvullend bieden wij u het waterdragende, zonder toegevoegde organische oplosmiddelen, Carefree protect middel aan, dit product is schimmel- en algenwerend, waardoor de blokhut nog beter schoon gehouden kan worden. Verder biedt dit product extra bescherming tegen weersinvloeden, tegen indringend vocht, tegen UV-straling en tegen temperatuurswisselingen. 

Impregneren beschermt het hout tegen schimmels en andere aantastingen. Na een aantal weken, wanneer het hout goed gedroogd is adviseren we de blokhut te beitsen met Embadecor. U heeft 4 potten Embadecor nodig van 2.5 liter per pot.

Bestel nu goedkoop deze eenvoudige overkapping met tuinhuis combinatie. De prijs is extreem laag en u hoeft niets meer te doen. Het geheel is al geïmpregneerd!

Voeg nu een extra zijwand toe aan blokhut Freddy! Selecteer bij extra opties een extra zijwand voor blokhut Freddy en maak uw blokhut dicht. Een extra zijwand zorgt voor meer privacy en beschutting tegen weer en wind. De zijwand wordt met behulp van een dubbele u-lijst gemonteerd en is gemaakt van groen geïmpregneerde blokhutprofielplanken.

Wij leveren deze geïmpregneerde tuinhuis met luifel 5 jaar garantie op houtrot bij gebruik van funderingsbalken en dakgootsets volgens onze bouwtekeningen geplaatst. 


Vragen & antwoorden over dit product

- Wordt het dakfolie meegeleverd? - Is het EPDM folie? - Is er een andere optie mogelijk voor de waterafvoer van het dak? dus niet met een dakgootset, maar bijvoorbeeld met een doorvoer in het dakfolie naar de hemelwaterafvoer?

Er wordt dakleer als dakbedekking bij de blokhut geleverd. EPDM folie kunt u bijbestellen. De benodigde maat is dan 630 x 300 cm.

Waterafvoer met een stad doorvoer of een ronde doorvoer is niet mogelijk, omdat de acterkant niet hoog genoeg is om het water op te vangen. 

wordt dat poertje onder de staander meegeleverd?

jazeker

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
Superhandige Combi van berging en overkapping voor een leuk prijsje. Niet heel moeilijk om inelkaar te zetten. Wel ff goed op de kleine verschillen tussen enkele profielen in de gaten houden en tellen op welke laag je wat moet doen! Koen
Prijs
Zonder extra wandlaag vrij laag

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Blokhut Freddy 578x300x217 cmBlokhut Freddy met overkapping 598 x 250 x 217 cm Geïmpregneerd Gratis geïmpregneerd en direct leverbaar
€ 1498,45 per stuk incl. btw