Blokhut Freddy met overkapping 598 x 250 x 217 cm Geimpregneerd

Actie: Gratis bezorging   |   Gratis geimpregneerd en direct leverbaar

€ 1448,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Extra Achter- en zijwanden
Totaal voor dit product
  • € 1448,95Dit product
€ 1448,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Freddy Geimpregneerd met luifel 598 x 250 x 217 cm

Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE11110
Afmetingen:
598 x 300 x 217 cm
Extra:
Populair
Behandeling:
Geimpregneerd
Wanddikte:
2,8
Nokhoogte:
217
Deurhoogte:
185
Dakbedekking:
Dakleer 20 m2
Materiaal:
Vurenhout
Breedte:
598 cm
Diepte:
250 cm

Blokhut Freddy Geimpregneerd met luifel 598 x 250 x 217 cm

U wilt niet wachten op uw geimpregneerde overkapping met tuinhuis combinatie? Deze blokhut Freddy is al GRATIS geimpregneerd voor u, dus hoeft u NIET 3/4 weken te wachten, dit model is direct leverbaar. Bovendien heeft u met dit model een handige combinatie van tuinhuis berging met overdekt gedeelte. Deze houten blokhut Freddy kan ook gespiegeld geplaatst worden

De dikte van de wand is 2,8 cm en het hout is van behandeld vuren. De maten van dit populaire tuinhuis met luifel zijn 598 cm breed, 250 cm diep en de nokhoogte is 217 cm. De zijluifel verlengd het geheel met 300 cm. De luifel zorgt voor extra beschutting tegen bijvoorbeeld de zon, kortom u heeft een tuinhuis en overkapping in 1.

De opbergruimte van de blokhut Freddy Groengeimpregneerd is bij uitstek handig voor het opslaan uw tuinmeubilair, rijwielen en tuinmaterialen. Het afdak is in de zomer zeer goed te gebruiken als zitplaats.

De handige tuinberging is aan de voorkant 217 cm hoog en aan de achterkant 190 cm. Deze is ook te verhogen door een extra wandlaag toe te voegen, u krijgt dan een extra rij blokhutprofielen meegeleverd. Voor langere mensen bevelen we dit sterk aan. De maten van de fundering zijn 598 cm x 230 cm. De staander aan de voorzijde bij het overdekte terras is 7 cm dik. Wij leveren deze geimpregneerde tuinhuis met luifel 5 jaar garantie op houtrot bij gebruik van funderingsbalken en dakgootsets volgens onze bouwtekeningen geplaatst. 

Het tuinmateriaal kan gemakkelijk naar binnen worden gebracht door de dubbele deur die in het tuinhuis wordt aangebracht. Overigen worden de deuren inclusief glaswerk geleverd.

Aanvullend bieden wij u het waterdragende, zonder toegevoegde organische oplosmiddelen, Carefree protect middel aan, dit product is schimmel- en algenwerend, waardoor de blokhut nog beter schoon gehouden kan worden. Verder biedt dit product extra bescherming tegen weersinvloeden, tegen indringend vocht, tegen UV-straling en tegen temperatuurswisselingen. 

Bestel nu goedkoop deze eenvoudige overkapping met tuinhuis combinatie. De prijs is extreem laag en u hoeft niets meer te doen. Het geheel is al geimpregneerd!

Voeg nu een extra zijwand toe aan blokhut Freddy! Selecteer bij extra opties een extra zijwand voor blokhut Freddy en maak uw blokhut dicht. Een extra zijwand zorgt voor meer privacy en beschutting tegen weer en wind. De zijwand wordt met behulp van een dubbele u-lijst gemonteerd en is gemaakt van groen geïmpregneerde blokhutprofielplanken.


Vragen & antwoorden over dit product

Er wordt dakleer als dakbedekking bij de blokhut geleverd. EPDM folie kunt u bijbestellen. De benodigde maat is dan 630 x 300 cm.

Waterafvoer met een stad doorvoer of een ronde doorvoer is niet mogelijk, omdat de acterkant niet hoog genoeg is om het water op te vangen. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Populair Blokhut Freddy 578x300x217 cm Blokhut Freddy met overkapping 598 x 250 x 217 cm Geimpregneerd Actie: Gratis bezorging   |   Gratis geimpregneerd en direct leverbaar Ruim op voorraad
€ 1448,95 per stuk incl. BTW