Blokhut Chappo Geimpregneerd met luifel 598 x 300 x 217 cm

Nu actie: gratis levering!   |   Gratis geimpregneerd en direct leverbaar

€ 1498,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakgootset
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen
Totaal voor dit product
  • € 1498,95Dit product
€ 1498,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Chappo Geimpregneerd met luifel 598 x 300 x 217 cm

Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE11194
Afmetingen:
598 x 300 x 217 cm
Extra:
Hardloper
Behandeling:
Groen Geimpregneerd
Wanddikte:
2.8 cm
Nokhoogte:
217 m
Deurhoogte:
185 cm
Dakbedekking:
36,5 m2 dakleer
Materiaal:
Vurenhout
Breedte:
598 cm
Diepte:
300 cm

Blokhut Chappo Geimpregneerd met luifel 598 x 300 x 217 cm

  • Bergruimte en overkapping in 1 model
  • Aantrekkelijke prijs
  • Bij ons met 35m2 dakleer geleverd
  • Direct geimpregneerd leverbaar

Deze goedkope blokhut Chappo is reeds behandeld en vervaardigd uit vurenhout. De wanddikte is 2,8 cm en de totale oppervlakte van deze geimpregneerde blokhut is 6 bij 3 meter. De blokhut is 300 cm x 298 cm, door de zijluifel wordt de blokhut in de breedte verlengd met 300 cm. In de zomer kunt u overdag genieten van de schaduw en u kunt 's avonds langer buiten zitten door de beschutting van de zijluifel. Een overkapping met berging zorgt ervoor dat u alles binnen handbereik hebt in 1 handige buitengebouw.

Dit houten blokhut Chappo van Tuindeco kan ook gespiegeld geplaatst worden. Nu met 36,5 m2 dakleer geleverd. Normaal moet u 3 weken wachten op geimpregneerde blokhutten en tuinhuizen, echter dit model is standaard al behandeld en dus klaar voor plaatsing. De levertijd is dan ook veel sneller, slechte enkele werkdagen! Actie, nu met gratis bezorging.

De berging van de blokhut Chappo is zeer geschikt voor de opslag van uw tuinmeubelen, rijwielen en tuingereedschappen. Verder is de luifel ideaal om te gebruiken als loungeruimte in de zomer. Het tuinhuis is 217 cm hoog aan de voorzijde en 190 cm aan de achterzijde, deze is eventueel te verhogen door te kiezen voor een extra wandlaag, aanbevolen voor lange mensen. De funderingsmaat van het tuinhuis is 578 cm x 280 cm. De staander aan de voorzijde bij de luifel is 7 cm dik. De dubbele deur in de blokhut biedt een ruime doorgang voor uw tuinmaterialen en is tevens voorzien van een raamwerk en wordt geleverd inclusief glas.

Blokhut Chappo is tevens uit te breiden met diverse extre opties waaronder een houten vloer (18 of 27mm), ventilatieroosters, funderingsbalken, dakgootset 100mm, beits of carefree protect in blikken, kit voor dakbedekking of een extra wandlaag (1 rij extra blokhutprofielen). Wilt u een complete tuinhuis plaatsen, kies dan ook om de sierbestrating bij Gadero te bestellen. Zo kunt u kiezen voor de mooie grijze abbeystones om het terras van deze blokhut Chappo aan te leggen. Of ga voor de goedkope stoeptegels van 30x30 cm of de luxere 50x50 cm betontegels, die ook als vloer zijn te gebruiken in de berging.

tandaard leveren we deze goedkope blokhut Chappo in groen geimpregneerd, ook leverbaar als Grijs geimpregneerd zie model blokhut Yfke.

Wilt u blokhut Chappo graag dicht maken? Dat is vanaf nu mogelijk bij Gadero. Kies bij extra opties voor 1 extra zijwand en maak blokhut Chappo dicht. Zo bent u beschermd tegen weer en wind en bovendien creëert u zo meer privacy. De wand wordt gemonteerd middels een dubbele u-lijst en is gemaakt van blokhutprofielplanken.


Vragen & antwoorden over dit product

De blokhut wordt als bouwpakket geleverd, inclusief de randafwerking op de foto.

Ja vloerpakket is met onderbalken. De extra wandlaag heeft een hoogte van ruim 12 cm. De levertijd van blokhut Chappo vindt u elders op deze pagina. 

De blokhut kan worden gespiegeld, maar is niet leverbaar in ander maatvoeringen.

36,5 m2 dakleer wordt meegeleverd. tevens alle benodigde ijzerwaren. exclusief fundering.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen
Beoordeling:
Bericht:
De doorloophoogte van de overkapping is niet heel hoog, slim is dus deze blokhut iets hoger te zetten op hardhouten balken. Verder heel veel blokhut voor je geld! Kev.
Naam:

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Hardloper Blokhut Chappo met luifel 598 x 300 x 217 cm geimpregneerd Blokhut Chappo Geimpregneerd met luifel 598 x 300 x 217 cm Nu actie: gratis levering!   |   Gratis geimpregneerd en direct leverbaar Ruim op voorraad
€ 1498,95 per stuk incl. BTW