Blokhut Chappo Geïmpregneerd met luifel 598 x 300 x 217 cm

Nu actie: gratis levering!   |   Gratis geïmpregneerd en direct leverbaar

€ 1498,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakgootset
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen (voor constructieliggers)
Dakbedekking plat dak
Totaal voor dit product
  • € 1498,95Dit product
€ 1498,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Chappo Geïmpregneerd met luifel 598 x 300 x 217 cm

  • Bergruimte en overkapping in 1 model
  • Aantrekkelijke prijs
  • Bij ons met 35m2 dakleer geleverd
  • Direct geimpregneerd leverbaar
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE11194
Afmetingen:
598 x 300 x 217 cm
Extra:
Hardloper
Behandeling:
Groen Geïmpregneerd
Wanddikte:
2.8 cm
Nokhoogte:
217 m
Deurhoogte:
185 cm
Dakbedekking:
36,5 m2 dakleer
Materiaal:
Vurenhout
Breedte:
598 cm
Diepte:
300 cm

Blokhut Chappo Geïmpregneerd met luifel 598 x 300 x 217 cm

Deze goedkope blokhut Chappo is reeds behandeld en vervaardigd uit vurenhout. In de zomer kunt u overdag genieten van de schaduw en u kunt 's avonds langer buiten zitten door de beschutting van de zijluifel. Een overkapping met berging zorgt ervoor dat u alles binnen handbereik hebt in 1 handige buitengebouw. De berging van de blokhut Chappo is zeer geschikt voor de opslag van uw tuinmeubelen, rijwielen en tuingereedschappen. Deze houten blokhut Chappo van Tuindeco kan ook gespiegeld geplaatst worden. 

Normaal moet u 3 weken wachten op geïmpregneerde blokhutten en tuinhuizen, echter dit model is standaard al behandeld en dus klaar voor plaatsing. De levertijd is dan ook veel sneller, slechts enkele werkdagen! Actie, nu met gratis bezorging. 

Afmeting

De wanddikte is 2.8 cm en de totale oppervlakte van deze geïmpregneerde blokhut is 6 bij 3 meter. De blokhut is 300 cm x 298 cm, door de zijluifel wordt de blokhut in de breedte verlengd met 300 cm. Het tuinhuis is 217 cm hoog aan de voorzijde en 190 cm aan de achterzijde, deze is eventueel te verhogen door te kiezen voor een extra wandlaag, aanbevolen voor lange mensen. De funderingsmaat van het tuinhuis is 578 cm x 280 cm. De staander aan de voorzijde bij de luifel is 7 cm dik. De dubbele deur in de blokhut biedt een ruime doorgang voor uw tuinmaterialen en is tevens voorzien van een raamwerk en wordt geleverd inclusief glas. De afmetingen van de deuren zijn samen 162 x 185 cm inclusief kozijn.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Meegeleverd

Bij blokhut met overkappin Chappo wordt standaard meegeleverd het bevestigingsmateriaal, 26 m2 dakleer en de bouwtekening. Bij deur wordt het hang- en sluitwerk geleverd en is voorzien van enkel glas.

Ventilatie

Goede ventilatie van uw berging is erg belangrijk. Wij raden u aan om een ventilatierooster te plaatsen op de tegenoverliggende wanden. Bijvoorbeeld 1 op de linkerwand en 1 op de rechterwand. Plaats hierbij 1 rooster hoog en het andere rooster laag op de wand. Dit zorgt voor een goede luchtcirculatie in uw berging. Wanneer u ventilatieroosters als optie meebesteld ontvangt u 2 roosters en de daarbij behorende schroeven.

Opties

Blokhut Chappo is tevens uit te breiden met diverse extre opties waaronder een houten vloer (18 of 27mm), ventilatieroosters, funderingsbalken, dakgootset 100mm, beits of carefree protect in blikken, kit voor dakbedekking of een extra wandlaag (1 rij extra blokhutprofielen). Wilt u een complete tuinhuis plaatsen, kies dan ook om de sierbestrating bij Gadero te bestellen. Zo kunt u kiezen voor de mooie grijze abbeystones om het terras van deze blokhut Chappo aan te leggen. Of ga voor de goedkope stoeptegels van 30x30 cm of de luxere 50x50 cm betontegels, die ook als vloer zijn te gebruiken in de berging.

Standaard leveren we deze goedkope blokhut Chappo in groen geïmpregneerd, ook leverbaar als Grijs geïmpregneerd zie model blokhut Yfke.

Nu met 36,5 m2 dakleer geleverd.  

Wilt u blokhut Chappo graag dicht maken? Dat is vanaf nu mogelijk bij Gadero. Kies bij extra opties voor 1 extra zijwand en maak blokhut Chappo dicht. Zo bent u beschermd tegen weer en wind en bovendien creëert u zo meer privacy. De wand wordt gemonteerd middels een dubbele u-lijst en is gemaakt van blokhutprofielplanken.


Vragen & antwoorden over dit product

De blokhut wordt als bouwpakket geleverd, inclusief de randafwerking op de foto.

Ja vloerpakket is met onderbalken. De extra wandlaag heeft een hoogte van ruim 12 cm. De levertijd van blokhut Chappo vindt u elders op deze pagina. 

De blokhut kan worden gespiegeld, maar is niet leverbaar in ander maatvoeringen.

36,5 m2 dakleer wordt meegeleverd. tevens alle benodigde ijzerwaren. exclusief fundering.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen
Beoordeling:
Bericht:
De doorloophoogte van de overkapping is niet heel hoog, slim is dus deze blokhut iets hoger te zetten op hardhouten balken. Verder heel veel blokhut voor je geld! Kev.
Naam:

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Hardloper Blokhut Chappo met luifel 598 x 300 x 217 cm geimpregneerd Blokhut Chappo Geïmpregneerd met luifel 598 x 300 x 217 cm Nu actie: gratis levering!   |   Gratis geïmpregneerd en direct leverbaar Ruim op voorraad
€ 1498,95 per stuk incl. BTW