Blokhut 3026 Interflex 300 x 250 x 236 cm + Luifel 120 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer: IF3026   |   Zijraam zowel links als rechts te plaatsen   |   Wanddikte 28 mm

Aangepaste levertijd Levertijd ca. 16-20 weken

€ 2.405,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Ventilatieroosters
features.Dompel Geïmpregneerd (groen) - (levertijd 8-12 weken)
Dakbedekking Puntdak Interflex
Coaten Wandlaag Basiskleur (2-laags) - (levertijd 8-14 weken)
Coaten Accentkleur (2-laags) - (Let op! Enkel te kiezen bij selecteren optie: Coaten Wandlaag Basiskleur)
Dakplankspijkers Interflex
Asfaltnagels Interflex
Stormankerset metaal 4-delig
Samenstelling Sluiten
  • € 2.405,95 Standaardproduct Blokhut 3026 Interflex 300 x 250 x 236 cm + Luifel 120 cm Wanddikte 28 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut 3026 Interflex 300 x 250 x 236 cm + Luifel 120 cm Wanddikte 28 mm

  • Standaard geleverd met Dakshingles Recht
  • Inclusief 2 klapramen
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Ook geïmpregneerd en gecoat in diverse kleuren te bestellen (meerprijs)
  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut 3026 Interflex 300 x 250 x 236 cm + Luifel 120 cm Wanddikte 28 mm

Op zoek naar een blokhut van ca. 3 x 2.5 meter met diepe luifel die u wilt gebruiken voor het opbergen van fietsen of tuingereedschap? Blokhut 3026 van Interflex met zadeldak heeft een buitenmaat van 300 cm breed, 250 cm diep en een nokhoogte van ca. 236 cm. Aan de voorkant van blokhut model 3026 bevindt zich een luifel van 120 cm diep die het tuinhuisje wat extra diepte geeft. Ten opzichte van een standaard tuinhuisje biedt blokhut 3026 van Interflex met luifel aan de voorkant vele voordelen. Tijdens een warme zonnige zomerdag biedt de luifel een schaduwrijke plek en tijdens een regenbuitje zit u beschut en droog.

De zijwandhoogte van deze blokhut is ca. 196 cm en met een inhoud van 15,2 m3 biedt deze 3 x 2.5 meter tuinhuis met luifel vollop ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld fietsen, tuingereedschap of een tuinset. Houten tuinhuis 3032 van Interflex met zadeldak valt onder de categorie ca. 3 x 2 meter blokhut modellen.

Blokhut 3026 Interflex - wanddikte 28 mm en enkel glas

Blokhut model 3026 maakt deel uit van de 'Standaard' lijn van Interlex, en beschikt aan de voorkant over een enkele deur die voor de helft voorzien is van echt enkel glas (3mm). Zowel aan de voorkant als aan de zijkant van deze fraai tuinhuis bevindt zich een enkele uitzetraam met enkel glas (3mm). Het te openen zijraam van blokhut 3026 kan naar keuze zowel links als rechts in een zijwand worden geplaatst. Door de enkele glasdeur en twee uitzetramen heeft u aan lichtinval geen gebrek in dit mooi kleine tuinhuisje met zadeldak. Blokhut 3026 met luifel van 120 cm diep van Interflex is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 28 mm. 

Type/model 3026 Interflex
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 28 mm
Buitenmaatwand 280 x 230 cm
Totale buitenmaat    300 x 250 cm
Luifel (diepte) 120 cm
Zijwandhoogte 196 cm
Nokhoogte 236 cm
Oppervlakte 6,44 m2
Type Dak Zadeldak (incl. dakshingles recht)
Type Glas Enkel glas
Soort ramen Klapramen

Dak(bedekking)

Blokhut 3026 van Interflex wordt standaard geleverd inclusief Dakshingles Recht Zwart/grijs voor het bekleden van het zadeldak. Via de extra opties heeft u tevens de mogelijheid voor het meebestellen van Dakshingles Recht in diverse andere kleuren (zonder meerprijs) of in de varriant Beverstaart (kleine meerprijs) in de kleuren zwart/grijs, groen en rood. 

Let op! Asfaltnagels (t.a.v. monteren dakshingles) en dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden niet standaard meegeleverd, u kunt deze apart via de extra opties meebestellen.

Wilt u het dak van de Interflex 3026 blokhut nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelementen worden als complete set geleverd en hebben een fraai natuurlijk uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De standaard Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart. Daarnaast zijn de dakpanplaten ook verkrijgbaar is speciale kleuren waaronder Terracotta, Classic Rood en Leisteen / grijs. Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van de Onduvilla Dakpanplaten. 

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens een PVC dakgooset van 100mm breed in de kleur bruin meebestellen via de extra opties. Deze PVC dakgoot wordt compleet als set geleverd inclusief afvoer.

Verduurzamen: impregneren of gecoat

Deze Interflex 3026 blokhut wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en diverse opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags). 

U heeft voor de behandeling van deze Interflex 3026 blokhut 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De blokhut wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Blokhut 3026 van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex 3026 blokhut in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De ramen en deur worden wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de blokhut worden niet gecoat.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deur en ramen 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de ramen, deur en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor het ramen, deur en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele blokhut in de door u gekozen basiskleur.

Het laten coaten kost ca. 8 - 12 weken extra levertijd. Door uw blokhut 3026 van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare blokhut in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De blokhut heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar. 

Houten Vloer

Deze blokhut wordt standaard geleverd exclusief vloer voor binnen. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om een houten vloer/fundamentpakket mee te bestellen (meerprijs). U heeft daarbij de keuze uit een onbehandelde vloer of een geimpregneerde vloer. Het pakket bestaat uit vloerplanken met een dikte van 20mm, geïmpregneerde fundamentbalken en afwerklijsten.

Fundering

Deze Interflex 3026 blokhut is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingsbalken wilt meebestellen (sterk aanbevolen).

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meegeleverd. U kunt deze via de extra opties kunt meebestellen.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4 weken zowel onbehandeld als dompel geïmpregneerd (extra optie), mits uit voorraad leverbaar. Het laten coaten (extra optie) kost ca. 8 - 14 weken levertijd. Voor Interflex blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Tijdens het hoogsezien kan de levertijd oplopen. Bekijk hier de actuele geschatte levertijden van blokhutten van Interflex.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Inclusief Dakshingles Recht Blokhut 3026 Interflex Onbehandeld Blokhut 3026 Interflex 300 x 250 x 236 cm + Luifel 120 cm Wanddikte 28 mm   |   Zijraam zowel links als rechts te plaatsen   |   Wanddikte 28 mm
€ 2.405,95 Per stuk incl. BTW