Logo Gadero
service

Blokhut 2520 Interflex 250 x 200 x 236 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer
IF2520
Ook geïmpregneerd & gecoat in diverse kleuren leverbaar (meerprijs)
2520onbehandeld
2520gecoat
2520Plattegrond_NIEUW_
Per stuk,vanaf

1.393,95

incl. BTW

Op voorraad
Details
Diepte
200 cm
Breedte
250 cm
Hoogte
236 cm
3 tot 4 weken
Funderingsbalken met afwatering
1.393,95incl. BTW
3 tot 4 weken
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Populair model 28mm

  • 2 stuks Klapramen (enkel glas)

  • Zijraam kan in zowel de linker- als rechterzijwand worden geplaatst

  • Uit te breiden met diverse opties

  • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Offerte knop
Ja
Wanddikte
28 mm
Gewicht
450 kg
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Diepte
200 cm
Breedte
250 cm
Hoogte
236 cm
Behandeling
Onbehandeld
Model
Zonder overkapping

Blokhut 2520 Interflex 250 x 200 x 236 cm Wanddikte 28 mm

Op zoek naar een kleine blokhut van ca. 2.5 x 2 meter die u wilt gebruiken als opbergruimte voor het stallen van bijvoorbeeld uw tuinmachines en gereedschap? Blokhut 2520 van Interflex beschikt over een zadeldak en is 250 cm breed, 200 cm diep en heeft een nokhoogte van 236 cm. Dit kleine houten schuurtje is, ondanks zijn kleine afmeting, uitgevoerd met maar liefst 2 te openen klapramen met enkel glas wat niet alleen zorgt voor de benodigde ventilatie maar ook voor voldoende lichtinval. Het te openen zijraam van deze blokhut type 2520 kan naar wens in zowel de linker- als rechterzijwand worden geplaatst.

Met een binnenmaat van 224 x 174 cm, wandhoogte van 196 cm en een inhoud van ca. 9,2 m3 is dit tuinhuisje 2520 van Interflex uitstekend geschikt als bergruimte voor een kleine tuin. Blokhut 2520 met de afmeting 250 x 200 x 236 cm valt onder de categorie 3 x 2 blokhut modellen.

Blokhut 2520 - wanddikte 28 mm en enkel glas

Deze blokhut 2520 met zadeldak is uitgevoerd met een wanddikte van 28 mm van 100% Noord-Europees vuren hout van A-kwaliteit. De enkele deur met half glas is voorzien van echt helder 3mm dik enkel glas. Zowel aan de voorkant als aan de zijkant, bevindt zich een uitzetraam voorzien van echt helder 3mm dik enkel glas. Het zadeldak van deze houten tuinhuis heeft een dakhelling van 19° en wordt standaard geleverd met dakshingles recht.

Type/model 2520 Interflex
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 28 mm
Funderingsmaat 230 x 180 cm
Totale buitenmaat 250 x 200 cm
Zijwandhoogte 196 cm
Nokhoogte 236 cm
Oppervlakte 4,2 m2
Soort dak Zadeldak (excl. dakbedekking)
Type glas Enkel glas
Type ramen Klapramen


Dak(bedekking)

Blokhut 2520 van Interflex wordt standaard geleverd exclusief dakbedekking. Via de extra opties heeft u de mogelijheid voor het meebestellen van diverse soorten van dakshingles waaronder Dakshingles Recht en Beverstraat in diverse kleuren.

Asfaltnagels (voor montage dakshingles) en dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden standaard meegeleverd.

Wilt u het dak van de Interflex tuinhuisje 2520 nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelementen worden als complete set geleverd en hebben een fraai natuurlijk uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De standaard Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart. Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van de Onduvilla Dakpanplaten.

Vuurzamen: impregneren of gecoat

Deze Interflex Blokhut 2520 wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en twee opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags).

U heeft voor de behandeling van deze 2520 blokhut 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4-6 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De blokhut wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door blokhut 2520 van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex 2520 blokhut in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De ramen en deur worden wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de blokhut worden niet gecoat.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deur en ramen 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de ramen, deur en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de ramen, deur en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele blokhut in de door u gekozen basiskleur.

Het laten coaten kost ca. 6 - 8 weken extra levertijd. Door uw blokhut 2520 van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare blokhut in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De blokhut heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar.

Houten Vloer

Deze blokhut wordt standaard geleverd exclusief vloer voor in de berging. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om een houten vloer/fundamentpakket mee te bestellen (meerprijs). U heeft daarbij de keuze uit een onbehandelde of geimpregneerde houten vloer. Het pakket bestaat uit vloerplanken met een dikte van 20mm, geïmpregneerde fundamentbalken en afwerklijsten.

Fundering

Deze Interflex blokhut 2520 is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen, of om deze blokhut geimpregneerd / gecoat te bestellen (zie extra optie). Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels of bij voorkeur op een gestorte betonvloer. Wij adviseren om de wanden van deze blokhut altijd op funderingsbalken te plaatsen voor een langere levensduur van het hout.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden niet standaard meegeleverd. U kunt deze via de extra opties kunt meebestellen.

Levering

De levertijd van Interflex is ca. 4-6 weken zowel onbehandeld als dompel geïmpregneerd (extra optie), mits uit voorraad leverbaar. Het laten coaten (extra optie) kost ca. 6 - 8 weken levertijd. Voor Interflex blokhutten gelden geen vaste leverdagen per postcodegebied. Interflex tuinhuizen worden rechtstreeks via een aparte transporteur op maat geleverd.

Let op! Tijdens het hoogsezien kan de levertijd oplopen. Bekijk hier de actuele geschatte levertijden van blokhutten van Interflex.