Blokhut Johan met luifel 500 x 410 x 270 cm onbehandeld

Productnummer: DE112027 Inclusief kozijnen, ramen en deuren met echt glas   |   Kan gespiegeld opgebouwd worden

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-12 weken.

€ 2628,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Dakraam
Dakraam
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Piketpalen + constructieliggers (fundering)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Samenstelling Sluiten
 • € 2628,95 Standaardproduct Blokhut Johan met luifel 500 x 410 x 270 cm onbehandeld
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Johan met luifel 500 x 410 x 270 cm onbehandeld

 • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening
 • Dubbele deur
 • 34 mm dikke blokhutprofielen

Blokhut Johan met luifel 500 x 410 x 270 cm onbehandeld

U zoekt een houten schuur voor in de tuin met voldoende bergruimte en handig afdakje? Deze fraaie blokhut Johan is 5 meter breed en 4.10 meter diep. Dit ruime tuinhuisje heeft een zogenaamd zadeldak. Handig is dat u droog voor uw deur staat dankzij het afdakje. Blokhut Johan van 5x4 meter heeft dankzij de luifel ook het voordeel dat uw blokhutdeur droog blijft en zo veel langer mee gaat. Dit populaire tuinhuisje van Noord Europees vurenhout heeft een wanddikte van 34 mm dikte. 

Verder kijken: blokhut ca 5x4 meter

Afmetingen blokhut Johan

De omvang van het tuinhuisje is 500 cm breed, 410 cm lang en 270 cm hoog. De funderingsmaten 482 cm x 392 cm. De wanddikte is 3.4 cm. De afmeting van de dubbele deur is 152 x 203 cm inclusief kozijn. De ramen zijn 100 x 110 cm inclusief kozijn en zijn te openen.  Alle ramen zijn voorzien van enkel glas en de roedes worden los meegeleverd. Deze blokhut kan ook gespiegeld opgebouwd worden.

Inclusief

Blokhut met overkapping Johan wordt standaard geleverd met:

 • Enkel glas in alle ramen
 • Enkel glas in deuren
 • Complete schroevenpakket
 • Bouwtekening
 • Dakshingles recht
 • Hang- en sluitwerk
Hout geschaafd Ja
Afmetingen 500x410 cm
Funderingsmaat 482x392 cm
Nokhoogte 270 cm
Ramen 2 (100x110)
Deuren 1 (152x203)
Beglazing Enkel glas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Dakshingles
Dakoppervlak 23,8 m²
Inhoud 41,2 m³
Oppervlakte (m²) 16.5 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties:

1. Door ons uw blokhut Johan laten impregneren (aanbevolen) kost ca. 4 - 6 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Johan kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Johan. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer.

Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties. Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm.

Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Tip

Bij het toepassen van dakpanprofielplaten adviseren we u om de brede windveren mee te bestellen. De kleur van de gootplanken en windveren kan iets afwijken.

Bij montage volgens onze meegeleverd opbouwtekening en juist gebruik van funderingsbalken, dakbedekking en dakgootsets krijgt u 5 jaar garantie op houtrot.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Houten blokhut johan 500 x 410 cm Blokhut Johan met luifel 500 x 410 x 270 cm Inclusief kozijnen, ramen en deuren met echt glas   |   Kan gespiegeld opgebouwd worden Ruim op voorraad
€ 2628,95 per stuk incl. btw