Logo Gadero
inspiratieservice

Hoe ziet een brugdek plank eruit?

Dekplanken zijn erg sterk door hun dikte. Eén zijde van de plank is glad en de andere zijde is geprofileerd. Deze kant van de plank bevat meerdere groeven die tot de rand doorlopen.

Steeds meer mensen ontdekken dat de glad geschaafde kant van de brugdekdelen minder glad worden dan de kant met groeven. De glad geschaafde dekdelen spoelen namelijk makkelijker zelf schoon en zijn met een bezem eenvoudig te reinigen. Bij Gadero noemen we deze kant van de planken glad geschaafd. In de groeven blijft sneller vuil achter wat algvorming kan veroorzaken.

Wat voor soort brugdekdelen zijn er?

Bij Gadero verkopen we verschillende brugdek planken. U heeft de keuze uit 35 en 45 millimeter dikke Bankirai hardhouten brugdekdelen. Ook verkopen wij brugdek planken van Ipé en Azobe hardhout. Alledrie de houtsoorten zijn enorm duurzaam. U heeft de keuze tussen vlak geschaade planken of geprofileerde planken in diverse afmetingen.

Waarvoor worden brugdekdelen allemaal gebruikt?

Brugdek planken worden dus voor vele toepassingen gebruikt. U vindt de planken niet alleen terug op bruggen en trappen, maar ook op steigers, horeca terrassen, in hotels en dierentuinen.

Bestel uw brugdekdelen bij Gadero! Meer informatie of advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice. Bekijk ook ons assortiment aan vlonderplanken.

Meest gestelde vragen over brugdekdelen

Brugdekdelen inspiratie