Houten Schuur / Garage Moa 598 x 500 cm Tuindeco

Productnummer: DE81003   |   Wanddikte van 44mm   |   Inclusief Dakshingles Recht (42m2)   |   Inclusief 2 uitzetramen (te openen)

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 3.998,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Dakraam
Dakraam
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Samenstelling Sluiten
 • € 3.998,95 Standaardproduct Houten Schuur / Garage Moa 598 x 500 cm Tuindeco
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten Schuur / Garage Moa 598 x 500 cm Tuindeco

 • Tuinschuur met aparte garage & Berging (beide afzonderlijk af te sluiten)
 • Met openslaande garagedeuren en 2 uitzetramen (te openen)
 • Prefab houten schuur inclusief Dakshingles Recht 42 m2 standaard meegeleverd
 • Bouwpakket schuur van glad geschaafd vuren met fraai zadeldak
 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)
 • Exclusief fundering

Houten Schuur / Garage Moa 598 x 500 cm Tuindeco

Zoekt u een bouwpakket houten schuur met aparte berging? Houten Garage Moa is een zeer multifunctionele prefab garage, te gebruiken voor 1001 mogelijkheden. Deze garage / schuur van hout is zeer handig voor het opslaan van verschillende spullen, je kan ook je auto kwijt in deze luxe garage waarvan de je 2 deuren wijd kan openslaan. De wanden zijn 44 mm dik en het puntdak zorgt voor een goede afwatering en fraaie uitstraling.

Maten prefab schuur

De 2 garagedeur zijn ieder 111 cm, de hoogte van de garagedeur inclusief kozijn is 200 centimeter en de hoogte van de loopdeur inclusief kozijn is 200 centimeter. Deze houten garage is voorzien van 2 luxe en ruime ramen beide ramen kunt u openen, het glas van de ramen is enkel glas. De ramen zijn inclusief kozijn 70 x 102 cm. Het dak is bedekt met dakshingles en heeft daardoor een zeer luxe uitstraling. 

Deze garage van hout heeft een breedte van 598 centimeter, een diepte van 500 centimer en een nokhoogte van 316 centimeter. De fundering heeft een breedte van 578 centimeter en een diepte van 480 centimeter.

Fundering

Deze schuur/berging Moa is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer en bouw op onze funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur. Monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen.

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, opritstenen, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden en betonpoeren in de hoeken. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 of 5x20 cm Azobe balken staand gemonteerd langs 6x6 cm piketpalen van 100 of 150 cm lang. In alle gevallen raden we dus een fundering aan en plaats uw prefab schuur nooit koud op een ondergrond. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

De Garage Moa beschikt over een puntdak en wordt standaard geleverd met 42 m2 dakshingles recht. U kunt zelf via de extra opties nog een gewenste kleur rechte shingle aangeven waaronder zwart, rood, blauw of groen. Via de extra opties kunt u andere dakbekking bijbestellen (meerprijs) geschikt voor puntdaken. U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijkheid voor het meebestellen van dakshingles beverstaart en hexagonaal, dakpanprofielplaten of aquapan.

Let op! Voor het plaatsen van Dakpanprofielplaten dient u tevens bredere windveren van geimpregneerd vuren mee te bestellen. Deze vindt u tevens bij de extra opties.

Voor het afvoeren van het hemelwater van puntdak kunt u tevens nog complete dakgootsets meebestellen waaronder een dakgootset 100mm kunststof in de kleur antraciet of een dakgoot 125 mm verzinkt.

Let op! Voor het plaatsen van een dakgootset bij Garage Moa dient u tevens een extra wandlaag en dakgootplanken van geimpregneerd vuren mee te bestellen. Deze vindt u tevens bij de extra opties.

Starterset

De starterkit is een zeer aanbevolen extra optie die u kunt meebestellen. Deze starterkit bestaat uit 2 ventilatieroosters, 2 stormankers en voldoende dakspijkers en nagels. Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Met de dakspijkers en nagels kunt u uw dakbedekking monteren. De stormankers, die onderdeel zijn van deze set, dienen als extra versteviging van uw garage. 

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Verduurzamen kan op 3 manieren.

Optie 1 - Wij leveren blokhut Moa standaard in blank vuren aan. Impregneren raden wij sterk aan. Dat kan groen, bruin en grijs geïmpregneerd. Dat duurt 3-5 weken. Het voordeel is dat u de levensduur van uw blokhut met jaren verlengd. Nieuw is grijs impregneren, u geeft uw tuinhuis dan een stoere grijs uiterlijk. Impregneren beschermt het hout tegen schimmels en andere aantastingen. Na een aantal weken, wanneer het hout goed gedroogd is adviseren we de blokhut te beitsen met Embadecor. U heeft 8 potten Embadecor nodig van 2.5 liter per pot.

Optie 2 - Wilt u uw tuinhuis aflakken kunt u de blokhut laten spuiten in een grondlaag. Dit kan in de kleuren wit, grijs, antraciet of kleurloos. U hoeft dan alleen af te lakken. Dit kan goed met de speciaal ontwikkelde Embalan. Dit is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. Spuiten in een grondlaag en aflakken heeft een hogere duurzaamheid dan impregneren. U heeft 8 potten nodig van 2.5 liter per pot.

Optie 3 - Zelf behandelen met isoleergrond en aflakken met 2/3 lagen Embalan. Bij zelf behandelen voor of tijdens de opbouw RONDOM uw blokhutprofielen en andere planken behandelen met isoleergrond.

Meegeleverd bij deze houten schuur Moa

De ramen en deuren worden met enkel glas geleverd. Voor dakbedekking ontvangt u standaard 42 m2 dakshingles recht. Bij blokhut Moa krijgt u het volledige hang- en sluitwerk voor de deuren meegeleverd. De openslaande garagedeuren en de blokhutdeur is afsluitbaar. Deze kan iets afwijken van de afbeelding.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Kenmerken Garage Moa:

 • Afmetingen totaal: 598x500cm
 • Funderingsmaat: 578x480cm
 • Nokhoogte: 310cm
 • Doorrijhoogte: 193cm
 • Doorrijbreedte: 225-230cm
 • Wanddikte: 45mm
 • Staanders: Geen
 • Dak: Zadeldak
 • Dakbedekking: Dakshingles recht
 • Overstek: ca. 30cm
 • Ramen: 2x draairaam 70x102cm
 • Deuren: 1x dubbele garagedeur 230x200cm / 1x enkele deur 90x200cm
 • Vloeroppervlak: ca. 15,5m² Garage / ca. 11,0m² Berging
 • Houtsoort: Vuren; Wind- en Waterdicht (groef- en veer verbinding)
 • Geschaafd/Ongeschaafd: Geschaafd
 • Behandeling: Onbehandeld
 • Inclusief: Dakshingles, montagemateriaal en bouwbeschrijving

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Garage Moa Houten Schuur / Garage Moa 598 x 500 cm   |   Wanddikte van 44mm   |   Inclusief Dakshingles Recht (42m2)   |   Inclusief 2 uitzetramen (te openen) Ruim op voorraad
€ 3.998,95 per stuk incl. btw