Logo Gadero
service

Blokhut Malva 260 x 150 x 245 cm Wanddikte 19 mm

Productnummer
DE11004
Ideaal voor tuingereedschap en tuinmeubelen
Geleverd inclusief houten vloer
Uit te breiden met diverse opties
BlokhutMalvaonbehandeldvoorkant
BlokhutMalvaonbehandeldachterkant
BlokhutMalvabehandeldbruin
BlokhutMalvaonbehandeldzijaanzicht
BlokhutMalvaonbehandeldbovenaanzicht
BlokhutMalvaonbehandeldplattegrond
malva_40
Per stuk,vanaf

959,95

incl. BTW

9 stuks op voorraad
1 tot 3 werkdagen
Details
Diepte
150 cm
Breedte
260 cm
Hoogte
245 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Funderingsbalken met afwatering
959,95incl. BTW
1 tot 3 werkdagen
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Met verzinkt schuifslot geleverd

 • Aantrekkelijke prijs voor tuinberging met puntdak

 • Uit te breiden met diverse extra opties

 • Mooie lichtinval door ramen in de brede deuren

 • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)

 • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus meebestellen.

Specificaties

Gewicht
340 kg
Wanddikte
19 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Product type
Tuinhuis
Offerte knop
Ja
Kleur
Blank
Breedte
260 cm
Diepte
150 cm
Hoogte
245 cm

Blokhut Malva 260 x 150 x 245 cm Wanddikte 19 mm

U zoekt een goedkope houten blokhut 3x2 meter? Blokhut Malva is perfect geschikt voor de wat kleinere tuin en ideaal voor het opbergen van uw tuinbenodigdheden. Alle blokhutten van Tuindeco worden gemaakt van 1e kwaliteit onbehandeld Zweeds vurenhout en zijn eenvoudig te bouwen. Dit geldt ook voor blokhut Malva. De levertijd van dit onbehandeld vuren blokhutje Malva is circa 1 week.

Afmetingen

Dit 260 x 150 cm grote blokhut heeft een dubbele deur van 149 x 199 cm (inclusief kozijn). Blokhut Malva beschikt over een schuin zelf afwaterende dak. U dient zelf uw dakbedekking uit te zoeken en mee te bestellen. Uniek is dat deze berging is voorzien van een houten vloer en beslag. Voor de ramen van blokhut Malva wordt enkel glas meegeleverd. De scharnieren kunnen anders zijn dan op de afbeelding.

De afmetingen van dit tuinhuisje Malva zijn: 260 cm breed x 150 cm diep x 245 cm nokhoogte. De oversteek is 30 cm aan de voorzijde, 20 cm aan de achterzijde en 10 cm aan beide zijkanten. De funderingsmaat is 248 x 138 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 19 mm.

 • Standaard van onbehandeld vurenhout

 • Afmeting tuinhuisje: 260 cm breed x 150 cm diep

 • Wanddikte 19 mm onbehandeld vurenhout.

 • Nokhoogte: ca. 245 cm

 • Afmeting van de deur inclusief kozijn: 149 x 199 cm

 • Zijkanthoogte: 205 cm

 • Voorkant overstek: 21 cm

 • Achteroversteek: 21 cm

 • Raam: Alleen in de deur

 • Exclusief dakleer

 • Inclusief houten vloer van onbehandeld vuren en fundering

 • Inclusief bevestigingsmaterialen deurbeslag (kan afwijken van afbeelding)

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Malva kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Malva. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Fundering

Deze blokhut/berging Malva is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een . Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Standaard bij tuinhuis Malva

Dit tuinhuis Malva met wanden van 19mm dikte wordt standaard geleverd met een verzinkt schuifslot. Zo kunt u uw tuinhuis te allen tijde afsluiten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 3 opties.

1. Door ons uw blokhut Malva te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd verschillen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 3 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Dakbedekking

Voor de blokhut Malva dient u zelf uw dakbedekking te selecteren bij de extra opties. Via de extra opties kunt u tal van dakbekking bijbestellen (meerprijs). Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze blokhut Malva is ook geschikt om te bedekken met of .

Let op! Wanneer u kiest voor het plaatsen van Dakpanprofielplaten adviseren wij om bredere windveren van geimpregneerd vuren mee te bestellen als extra optie.

Kiest u voor de optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Dakgootset

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens nog complete dakgootsets meebestellen. Kijk voor de extra opties voor het meebestellen van bijvoorbeeld een dakgootset kunststof antraciet of dakgootset vuurverzinkt.

Let op! Wanneer u kiest voor het plaatsen van een dakgooset adviseren wij om een gootplank van geimregneerd vuren mee te bestellen als extra optie.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de en lees voorafgaand de goed door is ons advies!

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken!

Vragen? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.