Logo Gadero
service

Blokhut Irina 200 x 155 x 217 cm Wanddikte 19 mm

Productnummer
DE11005
Uit te breiden met diverse opties
Gratis Dakleer
BlokhutIrinaonbehandeldvoorkant
BlokhutIrinaonbehandeldachterkant
BlokhutIrinaonbehandeld
BlokhutIrinabehandeld
BlokhutIrinaonbehandeldplattegrond
irina_40
model_BlokhutIrinaonbehandeldvoorkant
model_BlokhutIrinaonbehandeldachterkant
model_BlokhutIrinaonbehandeld
model_BlokhutIrinabehandeld
model_BlokhutIrinaonbehandeldplattegrond
Per stuk,vanaf

695,25

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 231,75 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 16,54 per maandInstallments-SprayPay
11 stuks op voorraad
1 tot 7 dagen
Details
Diepte
155 cm
Breedte
200 cm
Hoogte
217 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur
Funderingsbalken met afwatering
695,25incl. BTW
1 tot 7 dagen
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Inclusief enkel dichte deur

 • Uit te breiden met diverse opties

 • Kleur behandeling naar eigen wens

 • Gratis dakleer meegeleverd

 • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)

 • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus dan mee bestellen

Specificaties

Gewicht
200 kg
Wanddikte
19 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Breedte
200 cm
Diepte
155 cm
Hoogte
217 cm

Blokhut Irina 200 x 155 x 217 cm Wanddikte 19 mm

Is het een houten tuinkast of toch een klein tuinhuisje? Deze ca. blokhut 2x2 meter is ideaal voor het opbergen van uw grote(re) tuinspullen, zoals kussens en gereedschap. Alle tuinhuisjes van Tuindeco worden gemaakt van 1e kwaliteit Zweeds vurenhout en zijn makkelijk te plaatsen. U heeft hiervoor geen speciaal gereedschap nodig en u ontvangt een uitgebreide handleiding.

Afmetingen

De afmetingen van de blokhut Irina zijn: 200 cm breed x 155 cm diep x 217 cm nokhoogte. De deur is 177 cm hoog en is 85 cm breed inclusief kozijn. De oversteek aan de voor en achterzijde is 20 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte van blokhut Irina is 19 mm en het hout is van onbehandeld Scandinavisch vuren. De funderingsmaat is 188 x 143 cm.

Bestel bij Gadero uw blokhut compleet met houten vloer of een stenen vloer van betontegels.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Irina kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen voor Blokhut Irina. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Deze prefab houten blokhut c.q. tuinhuisje Irina heeft de volgende kenmerken:

 • Onbehandeld vuren

 • Afmeting tuinhuisje: 200 cm breed x 155 cm diep

 • Wanddikte: 19 mm onbehandeld vuren hout

 • Nokhoogte: ca. 217 cm

 • Zijkanthoogte: 172 cm

 • Afmeting van de deur inclusief kozijn: 150 x 165 cm

 • Achteroversteek: 20 cm

 • Voorluifel oversteek: 20 cm

 • Raam: Nee

 • Inclusief dakleer

 • Exclusief houten vloer

 • Inclusief bevestigingsmaterialen deurbeslag (kan afwijken van afbeelding)

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Fundering

Deze blokhut/berging Irina is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur). Dit tuinhuisje wordt geleverd met een uitgebreide bouwhandleiding. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Wat wordt er standaard meegeleverd?

De blokhutten en tuinhuizen van Tuindeco worden geleverd met een handleiding. U dient zelf uw dakbedekking uit te kiezen en mee te bestellen. Dit tuinhuis Irina met wanden van 19mm dikte wordt standaard geleverd met een verzinkt schuifslot. Zo kunt u uw tuinhuis te allen tijde afsluiten.

Let op! Net als de dakbedekking worden asfaltnagels en dakplankspijkers niet standaard meegeleverd.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw blokhut Irina te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 2 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Dakbedekking

Bij blokhut Irina zit dakbedekking nog niet inbegrepen. Via de extra opties kunt u tal van dakbekking bijbestellen (meerprijs). Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze blokhut Irina is ook geschikt om te bedekken met of .

Kiest u voor de optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Let op! Voor het plaatsen van dakpanprofielplaten adviseren wij brede windveren van geïmpregneerd vuren mee te bestellen. U vindt deze bij de extra opties.

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens nog dakgootsets meebestellen. Kijk voor de extra opties voor het meebestellen van een dakgootset kunststof antraciet of dakgootset vuurverzinkt.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen.
De volgend opties zitten niet standaard bij de prijs inbegrepen:

 • Piketpaal Fundering en betonnen funderingsprofiel

 • Dakpanprofielplaten (wel easy/aquapan)

Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met 8 tot 12 weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de en lees voorafgaand de goed door is ons advies!