Blokhut Freddy met overkapping 598 x 250 x 217 cm Grijs Geïmpregneerd Wanddikte 28 mm

Productnummer: DE11496 Gratis geïmpregneerd en direct leverbaar   |   Dubbele Deur (enkel glas)   |   Kan ook gespiegeld opgebouwd worden

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-10 weken. Vaste bezorgdag per postcode

€ 2.359,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Wanden
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
 • € 2.359,95 Standaardproduct Blokhut Freddy met overkapping 598 x 250 x 217 cm Grijs Geïmpregneerd Wanddikte 28 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Freddy met overkapping 598 x 250 x 217 cm Grijs Geïmpregneerd Wanddikte 28 mm

 • Standaard Grijs Geïmpregneerd
 • Ook gespiegeld op te bouwen (dakaanbouw zowel links als rechts)
 • Starterset niet inbegrepen
 • Exclusief Dakbedekking

Blokhut Freddy met overkapping 598 x 250 x 217 cm Grijs Geïmpregneerd Wanddikte 28 mm

Wanneer u op u op zoek bent naar een reeds geïmpregneerd blokhut met snelle levering dan is de Freddy de juiste keuze. Deze standaard grijs geïmpregneerde blokhut kan binnen 48 uur worden geleverd in Nederland en Vlaanderen. Doordat de Freddy geïmpregneerd is de blokhut direct beschermd is tegen schimmels, insecten en bacteriën. Let op: het is enkel mogelijk om de weergegeven(op deze pagina) extra opties te selecteren. Indien u andere opties wenst te bestellen dan kan u de standaard Freddy bestellen met een langere levertijd.


Kenmerken Blokhut Freddy Grijs Geïmpregneerd 

U zoekt naar een geïmpregneerde overkapping met tuinhuis, maar groen geïmpregneerd is niet helemaal uw smaak? Dan kiest u voor de blokhut Freddy in luxe grijs geïmpregneerd. Even duurzaam behandeld, maar dan met een chique grijze kleur. Bovendien wordt dit tuinhuis standaard al behandeld geleverd, zo hoeft u niet de gebruikelijke aantal weken te wachten op uw overkapping. De blokhut Freddy is, met een wanddikte van 28 mm, de ideale combinatie van een tuinhuis en overkapping in één. In de opbergruimte stalt u uw tuinmeubilair, fietsen en gereedschap en onder de overkapping is het in de zomer goed toeven. Voordeel van deze blokhut is dat hij gespiegeld opgebouws kan worden. 

Verder kijken: overkapping ca 6x3 meter  blokhut ca 6x3 meter

Dit tuinhuis en overkapping in één is al standaard grijs geïmpregneerd. Dit bespaart u veel tijd. Een tuinhuis nadien laten impregneren kan namelijk weken duren. Bovendien heeft blokhut Freddy een handige bergruimte en een overkapping, zodat u niet hoeft te kiezen tussen een overkapping of een tuinhuis.

 • Hout geschaafd Ja
 • Afmetingen 300+298x250 cm
 • Funderingsmaat 578x230 cm
 • Nokhoogte 217 cm
 • Overkapping 298 cm
 • Staanders 1
 • Deuren 1 (162x188)
 • Beglazing Enkel glas
 • Daksoort Lessenaarsdak
 • Dakbedekking Exclusief
 • Dakoppervlak 16,5 m²
 • Inhoud 12,8 m³
 • Oppervlakte (m²) 12,8 m²
 • Gespiegeld op te bouwen? Ja
 • Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Freddy met overkapping kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Afmetingen

De dikte van de wand is 2.8 cm en het hout is van behandeld vuren. De maten van dit populaire tuinhuis met luifel zijn 598 cm breed, 250 cm diep en de nokhoogte is 217 cm. De zijluifel verlengd het geheel met 300 cm. De luifel zorgt voor extra beschutting tegen bijvoorbeeld de zon, kortom u heeft een tuinhuis en overkapping in één. 

De handige tuinberging is aan de voorkant 217 cm hoog en aan de achterkant 190 cm. Deze is ook te verhogen door een extra wandlaag toe te voegen, u krijgt dan een extra rij blokhutprofielen meegeleverd. Voor langere mensen bevelen we dit sterk aan. De maten van de fundering zijn 578 cm x 230 cm. De staander aan de voorzijde bij het overdekte terras is 7 cm dik. De afmetingen van de deuren zijn 162 x 188 cm inclusief kozijn. De oppervlakte van deze blokhut is 12,8 m².

Deuren: 1 (162x188)

Verduurzamen

Als u een standaard geïmpregneerde tuinhuis bij ons besteld, dan hoeft u niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 4 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot. 

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 4 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Freddy. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Dakbedekking

Blokhut Freddy wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. U kan kiezen voor het het populaire Easyroofing(zelf eenvoudig aan te brengen). Ook kan u kiezen voor EPDM, let wel op dit wordt op maat gesneden en kan een langere levertijd verzorgen.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Inbegrepen bij Freddy

Blokhut Freddy wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal, bouwtekening. Deze blokhut is standaard grijs geïmpregneerd, geen extra levertijd dus! De deuren worden inclusief enkel glas geleverd. Deze blokhut Freddy met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Blokhut Freddy van Tuindeco wordt standaard geleverd zonder houten vloer voor in de basis berging. Houten vloer meebestellen? Kijk bij de extra opties wanneer u een vloerpakket wiltmeebestellen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Freddy Grijs Geïmpregneerd Blokhut Freddy met overkapping 598 x 250 x 217 cm Grijs Geïmpregneerd Wanddikte 28 mm Gratis geïmpregneerd en direct leverbaar   |   Dubbele Deur (enkel glas)   |   Kan ook gespiegeld opgebouwd worden Op voorraad
€ 2.359,95 Per stuk incl. BTW

Alle sauna's van Tuindeco: 12% korting!

Nog dagen uren en minuten!