Blokhut Freddy met overkapping 598 x 250 x 217 cm Grijs Geïmpregneerd Wanddikte 28 mm

Productnummer: DE11496 Gratis geïmpregneerd en direct leverbaar   |   Dubbele Deur (enkel glas)   |   Kan ook gespiegeld opgebouwd worden

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 3-4 weken. Vaste bezorgdag per postcode

€ 2.359,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Wanden
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
 • € 2.359,95 Standaardproduct Blokhut Freddy met overkapping 598 x 250 x 217 cm Grijs Geïmpregneerd Wanddikte 28 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Freddy met overkapping 598 x 250 x 217 cm Grijs Geïmpregneerd Wanddikte 28 mm

 • Standaard Grijs Geïmpregneerd
 • Ook gespiegeld op te bouwen (dakaanbouw zowel links als rechts)
 • Inclusief Dubbele Deur (enkel glas)
 • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus meebestellen
 • Wanddikte 28 mm veel minder duurzaam dan 40 mm
 • Exclusief dakbedekking

Blokhut Freddy met overkapping 598 x 250 x 217 cm Grijs Geïmpregneerd Wanddikte 28 mm

Zoekt u naar een geïmpregneerde overkapping met tuinhuis, maar groen geïmpregneerd is niet helemaal uw smaak? Dan kiest u voor de blokhut Freddy in luxe grijs geïmpregneerd. Even duurzaam behandeld, maar dan met een chique grijze kleur. Bovendien wordt dit tuinhuisje standaard al behandeld geleverd, zo hoeft u niet de gebruikelijke aantal weken te wachten op uw overkapping. De blokhut Freddy is, met een wanddikte van 28 mm, de ideale combinatie van een tuinhuis en overkapping in één. In de opbergruimte stalt u uw tuinmeubilair, fietsen en gereedschap en onder de overkapping is het in de zomer goed toeven. Voordeel van deze blokhut is dat hij gespiegeld opgebouwd kan worden. 

Kenmerken Blokhut Freddy Grijs Geïmpregneerd 

Dit tuinhuis en overkapping in één is al standaard grijs geïmpregneerd. Dit bespaart u veel tijd. Een tuinhuis nadien laten impregneren kan namelijk weken duren. Bovendien heeft blokhut Freddy een handige bergruimte en een overkapping, zodat u niet hoeft te kiezen tussen een overkapping of een tuinhuis.

Specificaties Blokhut Freddy:

 • Hout geschaafd: Ja
 • Houtsoort: Scandinavisch Vuren (geïmpregneerd)
 • Wanddikte: 28mm
 • Afmetingen: 598 x 250 cm
 • Luifel: Geen
 • Funderingsmaat: 578 x 230 cm
 • Nokhoogte: ca. 217 cm
 • Ramen: Geen
 • Deuren: 1 Dubbele Deur (162x188)
 • Type Beglazing: Enkel glas
 • Type Dak: Plat dak
 • Dakbedekking: Exclusief
 • Oppervlakte: 6.1 (blokhut) en 6.6 (overkapping) m²
 • Dakoppervlak (m²): 16.4 m²
 • Inhoud (m³): 12.8 m³
 • Gespiegeld op te bouwen? Ja
 • Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding: Ja

Starterset

Voor de Blokhut Freddy met overkapping kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op: Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo creëert u een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur van uw blokhut zorgt. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de starterset.

Verduurzamen

Als u een standaard geïmpregneerd tuinhuisje bij ons besteld, dan hoeft u niet direct te beitsen. Ons advies is om na circa 2 a 3 maanden de blokhut wel alsnog af te lakken. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft vijf potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Wilt u zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Dan kunt u kiezen voor Embalan Isoleer (1 laag), zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. De grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 5 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van de blokhut. Let op: Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Dakbedekking

Voor de Blokhut Freddy dient u zelf dakbedekking uit te kiezen en mee te bestelllen. U kunt kiezen tussen dakleer of duurzamere vormen van dakbedekking. Kijk bij de extra opties en selecteer dakleer, Easyroofing zelfklevende dakfolie (zelf eenvoudig aan te brengen) of EPDM rubberfolie (zeer duurzaam). Let op: bestel voor elke 5m2 aan EPDM, een extra bus spuitlijm mee! Kiest u voor de optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Voor het afvoeren van hemelwater van het licht hellende platte dak kunt u tevens complete dakgootset meebestellen. Kijk bij de extra opties wanneer u een dakgootset kunststof 100mm in de kleur Antraciet of een dakgootset in vuurverzinkt 125mm mee wil bestellen..

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden of met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken bij drassige ondergronden. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Houten vloer en zijwand

Blokhut Freddy wordt standaard geleverd zonder houten vloer. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van complete houten vloerpakketten. Deze zijn te verkrijgen in zowel onbehandeld of reeds geïmpregneerd.

Wilt u blokhut Freddy dichtmaken? Dat is ook mogelijk bij Gadero. Kies bij extra opties voor een extra zijwand en maak blokhut Freddy dicht, zo creëert u meer privacy. De wand wordt gemonteerd met een dubbele u-lijst en is gemaakt van blokhutprofielen.

Alternatieve blokhutten

Bent u op zoek naar een soortgelijke blokhut met overkapping? Bekijk dan blokhut Chappo, Charlotta of Anton. Het is ook een optie om deze blokhut in groen geïmpregneerd te krijgen. Wilt u toch wat anders? Bekijk dan overkapping ca 6x3 meter en blokhut ca 6x3 meter op onze website.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Freddy Grijs Geïmpregneerd Blokhut Freddy met overkapping 598 x 250 x 217 cm Grijs Geïmpregneerd Wanddikte 28 mm Gratis geïmpregneerd en direct leverbaar   |   Dubbele Deur (enkel glas)   |   Kan ook gespiegeld opgebouwd worden Op voorraad
€ 2.359,95 Per stuk incl. BTW