Keramische terrastegel Cera3Line Downtown Taupe 60x60x3 cm

Productnummer: GL70707   |   Luxe keramische tegels in een moderne kleur

€ 49,93 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische terrastegel Cera3Line Downtown Taupe 60x60x3 cm

  • Krasvast, kleurvast, slijtvast en maatvast
  • Luxe uitstraling
  • Onderhoudsvriendelijk
  • A - kwaliteit van Gardenlux

Keramische terrastegel Cera3Line Downtown Taupe 60x60x3 cm

Droomt u van een luxueus terras dat een levenlang mee gaat? Met deze Cera3Line Downtown Taupe 60x60x3 cm van A - merk Gardenlux kan deze droom werkelijkheid worden! Gardenlux heeft deze fraaie terrastegels van keramiek ontwikkeld in de moderne kleur Taupe. Dit zijn lichte, bruin grijze tinten die ervoor zorgen dat uw terras een fijn, sijlvol uiterlijk heeft. Bovendien hebben keramische terrastegels de eigenschap dat ze een zeer luxueuze uitstraling hebben. Met deze tegels heeft u dus gegarandeerd de perfecte combinatie van duurzaamheid en luxe. Kortom, deze Cera3Line terrastegel is een echte aanwinst voor uw tuin!

Tegels van keramiek

Voorwerpen van keramiek zijn gemaakt van gebakken klei en hebben daarom een luxe uitstraling, zijn stevig en zeer duurzaam. Keramische terrastegels zijn kwalitatief aanzienlijk beter dan betontegels, dit zit hem vooral in de duurzaamheid en stevigheid. Ook hebben tegels van keramiek een luxere uitstraling dan betontegels. Dit zijn de redenen waarom er een groter prijskaartje hangt aan terrastegels van keramiek. Wilt u voor de zekerheid alles weten over wat keramische tegels van verschillende soorten betontegels onderscheidt? Lees dan onze uitgebreide blog over dit onderwerp goed door. Dit gaat u ongetwijfeld ondersteunen bij het maken van de juiste keuze voor de ruimte rondom uw tuin.

Veelzijdig assortiment

Wilt u verder kijken tussen de andere soorten terrastegels van keramiek? Wij bieden een enorm assortiment keramische terrastegels aan. Uiteraard bieden wij ook een zeer uitgebreid assortiment beton terrastegels aan. U vindt gegarandeerd de perfecte tegel voor uw terras.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw Cera3Line terrastegels van Gardenlux bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Keramische terrastegel Cera3Line Downtown Taupe 60x60x3 cm Keramische terrastegel Cera3Line Downtown Taupe 60x60x3 cm   |   Luxe keramische tegels in een moderne kleur Op voorraad
€ 49,93 Per m2 incl. BTW