Logo Gadero
service

Na de oprichting in 2004 heeft Gardenlux in een mum van tijd de tuinwereld veroverd. Gardenlux heeft als doel de Nederlands tuin te verrijken met A-kwaliteit bestrating met hun eigen designs voor standaard, maar ook unieke producten. Zo kunt u optimaal genieten van uw eigen tuin en de luxe uitstraling die u verdiend. Ook is Gardenlux koploper wanneer het gaat om duurzame ontwikkeling door hergebruik van materialen, het verbeteren van grondwaterstanden en het gebruik van groene stroom in het bedrijfspand. U zou het A-merk Gardenlux kunnen kennen als leverancier van sierbestrating in het bekende programma De Grote Tuinverbouwing. 

“Mijn tuin is lux met Gardenlux”

Populaire Gardenlux producten

Ruim assortiment Gardenlux voor liefhebbers van de moderne tuin 

Gardenlux Stones & Paving is als allround leverancier al meer dan 15 jaar een begrip in de tuinwereld wanneer het gaat om luxe terrastegels en bestrating door zijn brede assortiment geïmpregneerde tegels, Oud Hollandse tegels, gecoate tegels, beton tegels en keramische tegels. Maar ook voor standaard producten en decoratieve tuinelementen zoals stapelblokken, opsluitbanden, afwatering en natuursteen bent u bij Gardenlux aan het juiste adres. U realiseert dus eenvoudig een tweede leefruimte buitenshuis voor een betaalbare prijs en met een luxe uitstraling. 

Heeft u geen keuze kunnen maken uit het ruime aanbod van Gardenlux? Bekijk dan ook eens het assortiment van onze andere leveranciers MBI, Excluton en Grind Import Noord voor betontegels, keramische tegels, grind, split en decoratieve tuinelementen. Heeft u verder nog vragen of bent u op zoek naar persoonlijk advies? Bel ons gerust even op! Een van onze deskundige medewerkers helpt u graag verder met vakkundig advies over alle Gardenlux producten.