Keramische terrastegel Cera3Line Downtown Grey 60x60x3 cm

Productnummer: GL70704   |   Luxe keramische tegels in een frisse kleur

Medio mei weer verwacht Tijdelijk niet leverbaar

€ 49,93 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische terrastegel Cera3Line Downtown Grey 60x60x3 cm

  • Krasvast, kleurvast, slijtvast en maatvast
  • Luxe uitstraling
  • Onderhoudsvriendelijk
  • A - kwaliteit van Gardenlux

Keramische terrastegel Cera3Line Downtown Grey 60x60x3 cm

Zoekt u duurzame tegels die uw terras een luxe uitstraling moeten geven? Met deze Cera3Line Downtown Grey 60x60x3 cm van A - merk Gardenlux kan dat zonder moeite! Gardenlux heeft deze fraaie terrastegels van keramiek ontwikkeld in een fijne variant van de kleur grijs. Dit zorgt ervoor dat uw terras een heldere, rustige uitstraling heeft. Bovendien hebben keramische terrastegels de eigenschap dat ze een zeer luxueuze uitstraling hebben. Met deze tegels heeft u dus gegarandeerd de perfecte combinatie van duurzaamheid en luxe. Deze Cera3Line terrastegel is een echte aanrader voor uw tuin!

Tegels van keramiek

Keramische terrastegels zijn kwalitatief veel beter dan betontegels. Ze zijn duurzamer, luxer en veel steviger. Dat is de reden waarom er een groter prijskaartje hangt aan terrastegels van keramiek. Wilt u voor de zekerheid alles weten over wat keramische tegels van verschillende soorten betontegels onderscheidt? Lees dan onze uitgebreide blog over dit onderwerp goed door. Dit gaat u ongetwijfeld helpen bij het maken van de juiste keuze voor de ruimte rondom uw tuin.

Veelzijdig assortiment

Wilt u verder kijken tussen de andere soorten terrastegels van keramiek? Wij bieden een enorm assortiment keramische terrastegels aan. Uiteraard bieden wij ook een zeer uitgebreid assortiment beton terrastegels aan. U vindt gegarandeerd de perfecte tegel voor uw terras.

Snel geleverd

Bestel nu uw Cera3Line terrastegels van Gardenlux bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Keramische terrastegel Cera3Line Downtown Grey 60x60x3 cm Keramische terrastegel Cera3Line Downtown Grey 60x60x3 cm   |   Luxe keramische tegels in een frisse kleur
€ 49,93 Per m2 incl. BTW