Logo Gadero
service

Sierbestrating Utrecht

Met meer dan 1000 unieke artikelen sierbestrating heeft u bij Gadero de keuze uit een breed scala aan bestrating van AbbeystonesKeramische TegelsSplit en GrindStapelblokkenWaaltjes en Klinkers tot Opsluitbanden, Voegmortel en Steenlijm, grindmatten, zand en tuinaarde.

Sierbestrating bezorgen in Utrecht 

Wilt u sierbestrating kopen in de omgeving Utrecht? Kijk dan niet verder en kies voor Gadero. Wij bezorgen binnen maximaal 7 werkdagen in alle Utrechtse wijken zowel binnen- als buiten het centrum bij u thuis, tot aan de deur. De bestrating wordt geleverd met een 18 meter lange vrachtauto die beschikt over een grijparm, de reikwijdte van de grijparm is 10 meter, houd hier rekening mee bij het bestellen. Let op wanneer u in een smalle straat woont! Geef dit dan aan in de opmerking bij uw bestelling, dan sturen wij een kleinere vrachtauto om uw bestelling te lossen.

Aanleggen sierbestrating

Kijk voor meer informatie over het aanleggen van uw tuin op onze Klustips. Komt u er met onze klustips nog niet helemaal uit of zoekt u gewoon advies? Neem dan contact op met een van onze deskundige medewerkers op 050-23.06.151