Blokhut Dunmore 820 x 520 x 331 cm Wanddikte 70 mm

Productnummer: DE11483   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Wordt geleverd met losse roedes voor deuren en ramen

€ 15.421,75 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Laten Impregneren (levertijd 4-6 weken)
Kit voor dakbedekking
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Deuren & Ramen Pakket
Samenstelling Sluiten
 • € 15.421,75 Standaardproduct Blokhut Dunmore 820 x 520 x 331 cm Wanddikte 70 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Dunmore 820 x 520 x 331 cm Wanddikte 70 mm

 • Inclusief Dakshingles Recht (63m2)
 • Wanddikte 70 mm
 • Inclusief Houten Vloer (27mm) + fundering
 • Dakplanken 27mm (ideaal voor isolatie)
 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Dunmore 820 x 520 x 331 cm Wanddikte 70 mm

Blokhut Dunmore is met zijn afmeting van ca. 8 x 5 meter een van de grootste blokhutten in ons assortiment. Door zijn uniek design met 1 grote ruimte en veel grote ramen is Blokhut Dunmore uitstekend geschikt als Tuinkantoor, studio of zelf als Poolhouse. Deze houten tuinkantoor is een varriant op de populaire blokhut Clockhouse Trevor en biedt door zijn afmetingen nog meer ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld meubelen. Aan de voorkant op het dak bevindt zich een driehoekige gevelveld waardoor Blokhut Dunmore qua karakter een mix biedt van een klassiek Engels gevoel met een vleugje Scandinavië.

Dit houten gebouw is vervaardigd uit hoge kwaliteit Scandinavisch Vuren met een wanddikte van maar liefst 70 mm. Daarnaast wordt blokhut Dunmore geleverd met een 28 mm houten vloer en fundering, 28 mm dakplanken (ideaal voor isolatie) en dubbele beglazing. Hiermee biedt woning Dunmore uitstekende mogelijkheden voor extra isolatie als houten tuinkantoor die het hele jaar door gebruikt kan worden. We raden ook aan om uw blokhut verder te isoleren nadat u uw blokhut heeft behandeld. 

Blokhut Dunmore - wanddikte 70 mm en dubbel glas

Blokhut Blokhut is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 70 mm. Houten tuinkantoor Dunmore wordt geleverd met dubbele deur met dubbel glas en maar liefst 8 stuks te openen ramen van 75 x 182 cm die standaard worden geleverd met dubbel glas en losse roedes. 

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 820x520 cm
Funderingsmaat 800x500 cm
Nokhoogte 331 cm
Ramen 8 te openen (75x182)
Deuren 1 Dubbele Deur (155x203)
Beglazing Dubbel Glas
Daksoort Puntdak
Dakbedekking Inclusief Dakshingles Recht (63m2)
Dakoppervlak 49.1 m²
Inhoud 107 m³
Oppervlakte (m²) 38.2 m²
Gespiegeld op te bouwen? Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Dunmore kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Dunmore. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Laten impregneren en transparant aflakken - Door ons uw blokhut Ibiza laten impregneren (aanbevolen) betekent dat uw tuinhuis in een bad impregneermiddel dompelen. Het impregneermiddel beschermt tegen schimmels en (standaard) insecten. De actuele levertijd van door ons laten impregneren vindt u hier. Deze levertijd kan in het drukke voorjaar en zomer oplopen.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis daarna doorgaans met onze transparante Embadecor beits.

2. Zelf verven in een kleur - Wilt u liever uw blokhut in bijvoorbeeld een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Behandel wel altijd eerst met een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs voordat u begint met opbouwen. Dat kunt u de blokhutplanken e.d. immers goed behandelen. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren zie onze kleuze Embalan beitsen. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt, aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor bijvoorbeeld bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 11 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Grondverflaag machinaal laten spuiten - De levertijd van machinaal laten spuiten van een grondlaag vindt u hier. De levertijden hier van kunnen in het zomerseizoen en rond de bouwvak oplopen. Let op, dakbeschotplanken worden niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we deze grondverf spuitlaag. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan beits in kleur na keuze. 

Fundering

Deze houten blokhut / houten tuinkantoor Dunmore is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van betontegels of bij voorkeur een gestorte betonvloer). Blokhut Dunmore wordt standaard geleverd inclusief houten vloer (28mm) en funderingsbalken / onderbalken voor de houten vloer. Omdat de blokhut wordt opgebouwd op de meegeleverde houten vloer hoeft u geen gebruik te maken van funderingsbalken.  

Dakbedekking

Blokhut Dunmore wordt standaard geleverd inclusief Dakshingles Recht Zwart (63m2). U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakhingles in diverse andere kleuren en patronen (kleine meerprijs). Kies uit bijvoorbeeld Dakshingles Recht Blauw, Beverstaart Rood of Hexagonaal in de kleur Groen. 

Let op! De dakshingles worden geleverd zonder montagekit. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van kit voor dakbedekking / dakshingles. Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen via de extra opties. 

Standaard ramen en deuren

Blokhut - Tuinhuis Dunmore wordt geleverd met een standaard pakket voor deuren en ramen. Dit pakket bestaat uit:

 • Houtsoort: Gelamineerd grenen 54mm
 • Raamkozijn Dikte: 54mm
 • Deurkozijn Dikte: 42mm
 • Dubbelglas Ramen: 3/9/3mm
 • Dubbelglas Deuren: 3/9/3mm
 • Raamwatergoot: Aluminium
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (2-hand systeem)
 • Deur slot: Cilinderslot

Blokhut - Tuinhuis Dunmore kan tevens tegen een meerprijs worden geleverd met een Ramen en Deuren pakket van Kunststof (Wit). Kijk bij de extra opties wanneer u blokhut Dunmore wenst te bestellen met een PVC Ramen en Deuren pakket. Het Ramen en Deuren pakket van Kunststof bestaat uit:

 • Materiaal: PVC
 • Raamkozijn Dikte: 74x64mm
 • Deurkozijn Dikte: 74x64mm
 • Dubbelglas Ramen: 4/16/4mm
 • Dubbelglas Deuren: 4/16/4mm
 • Kleur: Wit (RAL9016)
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (1-hand systeem)
 • Deur slot: 3-punts slot
 • U-waarde: 1.33W(m2k)
 • Afdichting: Dubbel rubber
 • Hang en sluitwerk: Siegenia Titan AF (WIT)

Afmetingen

Blokhut Dunmore is 820 cm breed, 520 cm diep en heeft een nokhoogte van ca. 331 cm en een hoogte van ca. 230 cm aan zijkant van het dak. De dubbele deur aan de voorkant die toegang biedt tot Blokhut Dunmore is 155 x 203 cm (inclusief kozijn). Zowel links als rechts van de dubbele deur aan de voorkant bevinden zich twee te openen grote ramen van 75 x 182 cm (inclusief). Zowel links als rechts van deze houten woning bevinden zich eveneens twee te openen grote ramen van 75 x 182 cm (inclusief). De funderingsmaat van het tuinhuis Dunmore bedraagt 800 x 500 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 70 mm.  

Vergelijkbare modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 550 x 400? Kies dan voor blokhut Clockhouse Trevor. Wilt u ditzelfde model in de afmeting 930 x 400 cm, met een indeling met twee aparte kamers? Kies dan voor blokhut Big Lauren.

Bestel ca. 8x5 meter blokhut Dunmore nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.

Montage

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking. (m.u.v. aquapan en dakpanplaten)
LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage.
Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken voor doe het zelf tuinkantoor bouwen!

Vragen? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Inclusief Houten Vloer (27mm) & Fundering Blokhut Dunmore Blokhut Dunmore 820 x 520 x 331 cm Wanddikte 70 mm   |   Uit te breiden met diverse opties   |   Wordt geleverd met losse roedes voor deuren en ramen Op voorraad
€ 15.421,75 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!