Blokhut Kay 595 x 800 x 317 cm Wanddikte 70 mm - Prefab houten woning / chalet Tuindeco

Productnummer: DE11275 Standaard zonder ramen en deuren   |   Keuze uit Luxe of Kunststof Deuren Pakket   |  

€ 11.318,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 4-5 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking / dakdoorvoer
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Deuren & Ramen Pakket
Montageservice (Alleen in Nederland)
Samenstelling Sluiten
 • € 11.318,95 Standaardproduct Blokhut Kay 595 x 800 x 317 cm Wanddikte 70 mm - Prefab houten woning / chalet Tuindeco
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Kay 595 x 800 x 317 cm Wanddikte 70 mm - Prefab houten woning / chalet Tuindeco

 • Inclusief Houten vloer (27mm) & fundering
 • Inclusief Dubbel Glas
 • 70 mm dikke wanden
 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)
 • Staterset niet inbegrepen
 • Exclusief dakbedekking
 • Exclusief ramen en deuren

Blokhut Kay 595 x 800 x 317 cm Wanddikte 70 mm - Prefab houten woning / chalet Tuindeco

Zoekt u een compleet houten huis of een blokhut met fraai zadeldak? Blokhut Kay is megagroot en multifuntioneel met 4 vertrekken. Dit onbehandelde tuinhuisje / blokhut is circa 6x8 meter groot en heeft een nokhoogte van ca. 317 cm hoog. De dikte van de wanden (blokhutprofielen van onbehandeld vuren) is maarliefst 70 mm. De oppervlakte is 44,8m2. Wilt u een prefab mantelzorgwoning, tijdelijke woning van hout of vakantie chalet voor uw camping kopen? Met blokhut Kay kan het allemaal.

Let op: Blokhut Kay wordt standaard zonder ramen en deuren geleverd. Een Luxe ramen en deurenpakket of een kunststof ramen en deuren pakket kan tegen meerprijs worden meebesteld bij de extra opties. 

Blokhut Kay 595 x 800 x 317 cm Wanddikte 70 mm

Blokhut Kay wordt geleverd met houten vloer van 27 mm dikke planken en geïmpregneerde funderingsbalken. Koop nu uw zelfbouw mantelzorgwoning, hobbyruimte of vakantiebungalow van Noord-Europees vurenhout bij houtbedrijf Gadero. De dakplanken zijn door hun dikte (27 mm) ideaal voor isolatie. U ontvangt het gehele pakket inclusief bouwtekening. De optionele ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas en de deuren worden geleverd met afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Specificaties Blokhut Kay:

 • Hout geschaafd: Ja
 • Houtsoort: Scandinavisch Vuren
 • Wanddikte: 70mm
 • Afmetingen: 595 x 800 cm
 • Luifel: Geen
 • Funderingsmaat: 575 x 780 cm
 • Nokhoogte: ca. 310 cm
 • Ramen: Ja, 5 (82x108) en 1 (135x108) tegen meerprijs
 • Deuren: 1 Enkele Deur (96x196) tegen meerprijs
 • Type Beglazing: Dubbel glas
 • Type Dak: Zadeldak
 • Dakbedekking: Exclusief
 • Oppervlakte: 44.8 m²
 • Dakoppervlak (m²): 55.4 m²
 • Inhoud (m³): 125 m³
 • Gespiegeld op te bouwen? Ja
 • Inclusief montagehandleiding: Ja

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Kay kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiële onderdelen. Deze staterkit bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op: Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo creëert u een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur van uw blokhut zorgt. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de starterset die u via de extra opties kunt meebestellen

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne en grote tuinhuis 3 opties.

1. Mocht u door ons uw blokhut Kay laten impregneren (aanbevolen) dan dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Ons advies is om na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) de blokhut alsnog af te lakken. U kunt uw blokhut het beste behandelen met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen. Het voordeel daarvan is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs en voor de Embalan Dekkende Verf die u wenst. Verf uw blokhut nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen rood en de wanden wit.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw aan te brengen, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt. Anders heeft u kans dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet na de werking van het hout. Leg uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg ook altijd voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Dan adviseren wij deze blokhut onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 16 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

Zelf behandelen in een blanke kleur of kleurtje, meer info en tips

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 16 potten Embalan nodig van a 2,5 liter voor dit model. 

Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Kay. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Dakbedekking

Blokhut Kay wordt standaard zonder dakbedekking geleverd. Hiervoor zijn diverse opties mogelijk. Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze blokhut Kay is ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen.

Let op: Voor het plaatsen van Dakpanprofielplaten adviseren wij om bredere windveren van geimpregneerd vuren mee bestellen. Kijk hiervoor bij de extra opties.

Dakgootset

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens bij de extra opties een complete dakgootset meebestellen. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van een kunststof dakgooset 100 mm in de kleur antraciet of eek dakgootset van 125 mm in verzinkt. Voor beide complete dakgootsets geldt dat deze geleverd wordt inclusief gootplanken van geimpregneerd vuren voor het monteren. 

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden of met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken bij drassige ondergronden. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Exclusief Ramen en Deuren Pakket

Blokhut Kay wordt door Tuindeco standaard geleverd zonder ramen en deuren. Wel kan tegen meerprijs een luxe ramen en deuren pakket of een kunststof ramen en deuren pakket meebesteld worden.

Het luxe ramen en deuren pakket bestaat uit:

 • Houtsoort: Gelamineerd grenen 54mm
 • Raamkozijn Dikte: 54mm
 • Deurkozijn Dikte: 54mm
 • Dubbelglas Ramen: 4/14/4mm
 • Dubbelglas Deuren: 4/14/4mm
 • Raamwatergoot: Aluminium
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (1-hand systeem)
 • Deur slot: 3-punts slot

Blokhut Kay kan tevens voor een meerprijs worden geleverd met een Ramen en Deuren pakket van Kunststof (Wit). Kijk bij de extra opties wanneer u Kay van Tuindeco wenst te bestellen met een PVC Ramen en Deuren pakket. Het Ramen en Deuren pakket van Kunststof bestaat uit:

 • Materiaal: PVC
 • Raamkozijn Dikte: 74x64mm
 • Deurkozijn Dikte: 74x64mm
 • Dubbelglas Ramen: 4/16/4mm
 • Dubbelglas Deuren: 4/16/4mm
 • Kleur: Wit (RAL9016)
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (1-hand systeem)
 • Deur slot: 3-punts slot
 • U-waarde: 1.33W(m2k)
 • Afdichting: Dubbel rubber
 • Hang en sluitwerk: Siegenia Titan AF (WIT)

Alternatieve blokhutten

Wilt u een vergelijkbare blokhut? Bekijk dan blokhut Azores en Ollie. Blokhut Azores is nog een slag groter dan deze blokhut Kay. Als u liever een lange tuinschuur wil dan zijn blokhut Ava en Slane een goede optie voor u. U kunt de genoemde blokhutten vinden onderaan deze pagina onder het kopje alternatieve artikelen. 

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een dakgoot, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!


Vragen & antwoorden over dit product

Goedenmiddag, We zijn aan het kijken naar een mantelzorgwoning en kwamen uw site tegen. We vragen ons af of de blokhut kay ook "wintervast" is of dat hier nog extra isolatie nodig is? En klopt het dat er geen keuken en douche bijgeleverd worden (wel op tekening maar niet in de beschrijving)? Mvg, Peter Feunekes

Hallo,

Het is lastig te zeggen in hoeverre de blokhut wintervast is. De wanden zijn redelijk dik (7cm) en de ramen bevatten dubbelglas, echter, is de blokhut niet geïsoleerd. Wij raden u extra isolatie dan ook zeker aan.
 
Over uw tweede vraag, de schets is slechts een indicatie wat er mogelijk is. De afgebeelde ruimtes worden niet mee geleverd. Het is ter indicatie wat er allemaal mogelijk is, dit betekent ook dat aansluitingen etc. niet aanwezig zijn.
 
Team Gadero
 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wanddikte 70mm Blokhut Kay Blokhut Kay 595 x 800 x 317 cm Wanddikte 70 mm - Prefab houten woning / chalet Tuindeco Standaard zonder ramen en deuren   |   Keuze uit Luxe of Kunststof Deuren Pakket   |   Op voorraad
€ 11.318,95 Per stuk incl. BTW