Blokhut Big Lauren 930 x 400 x 351 cm Wanddikte 70 mm

Productnummer: DE2620   |   Inclusief Dubbel Glas   |   10 te openen ramen   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 3-4 weken. Vaste bezorgdag per postcode

€ 11.240,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 4-6 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Deuren & Ramen Pakket
Montageservice (Alleen in Nederland)
Samenstelling Sluiten
 • € 11.240,95 Standaardproduct Blokhut Big Lauren 930 x 400 x 351 cm Wanddikte 70 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Big Lauren 930 x 400 x 351 cm Wanddikte 70 mm

 • Geleverd met Dubbel Glas
 • Kan gespiegeld opgebouwd worden
 • Veel ramen, extra veel licht
 • Inclusief Houten Vloer 27mm & Fundering
 • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Big Lauren 930 x 400 x 351 cm Wanddikte 70 mm

Deze nieuwe blokhut Big Lauren is zeer geschikt als bijvoorbeeld een gastenverblijf, studio, mantelzorgwoning, atelier of kantoor. Dit houten huis / woning heeft een superduurzame wanddikte van 70 mm dikte en fraai design. Door de dubbele deur ontstaat er een ruime doorgang. U wilt veel glas in uw houten buitenverblijf? Tuinhuis Big Lauren bevat maarliefst 10 ramen die allemaal te openen zijn waardoor er veel licht is en er voldoende mogelijkheid is voor ventilatie. Door de timpaan / driehoekige gevelveld boven de dubbele deur ziet dit ruime vertrek er extra chic uit. Deze blokhut valt onder de blokhut ca. 9 meter categorie.

Informatie over de maten van blokhut Big Lauren

De bruto maten van Blokhut Big Lauren zijn 930 x 400 cm. De funderingsmaten zijn 910 x 380 cm. De maten van de dubbele deuren zijn inclusief kozijn 155 x 196 cm. Dat geldt voor de binnendeuren en de buitendeuren. De ramen zijn alle 10 te openen en zijn inclusief kozijn 73 x 122 cm. De blokhut is opgebouwd uit profielen van 7 cm dik.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 930x400 cm
Funderingsmaat 910x380 cm
Wandhoogte 223 cm
Nokhoogte 351 cm
Ramen 10 (73x122)
Deuren 2 (155x196)
Beglazing Dubbel glas
Daksoort Zadeldak
Dakoppervlak 47,7 m²
Inhoud 97,8 m³
Oppervlakte (m²) 32,4 m²
Gespiegeld op te bouwen? Ja

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Big Lauren kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Big Lauren. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatieroosters als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne en grote tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw blokhut Big Lauren te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen. 

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 11 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot. 

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Zelf behandelen in een blanke kleur of kleurtje, meer info en tips

Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 11 potten Embalan nodig van a 2,5 liter voor dit model. 

Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Big Lauren. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Dak(bedekking)

Voor uw Blokhut - Tuinhuis Big Lauren van Tuindeco dient u zelf dakbedekking uit te kiezen en mee te bestellen. Via de extra opties kunt u bijvoorbeeld rechte dakshingles kiezen in verschillende kleuren, waaronder zwart, rood en groen. Voor andere type dakshingles kunt u bij de extra opties kiezen voor dakshingles beverstraart of hexagonaal in diverse kleuren.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak is het tevens mogelijk om complete dakgootsets mee te bestellen. Kies uit een kunststof dakgootset 100mm of een 125mm dakgootset in verzinkt. Complete dakgootsets worden altijd geleverd inclusief geimpregneerde gootplank.

Let op! Voor het toepassen van een dakgootset (extra optie) is een extra wandlaag nodig. U dient deze in combinatie te bestellen via de extra opties. De kleur van de geimpregneerde gootplanken (standaard geleverd bij de dakgootsets) kan iets afwijken van de kleur van het onbehandelde hout van de blokhut.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een dakgoot, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielenlosse staanders of houten gleufpalen. Of gebruik onze rekentool

Meegeleverd

U ontvangt bij Big Lauren de bouwtekening. Uniek is dat er standaard funderingsbalken en een houten vloer van 27 mm wordt meegeleverd. Daarnaast krijgt u de dakplanken van 27 mm geleverd, wat ideaal is voor isolatie. De roedes voor de deuren en ramen worden los meegeleverd. Ook krijgt u beslag om de ramen en deuren te plaatsen. De ramen en deuren zijn voorzien van dubbel glas. Deze blokhut Big Lauren met wanden van 70mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten. Dat maakt dit type tuinhuis geschikt als mantelzorgwoning, kantoor of werkatelier. 

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Standaard ramen en deuren

Blokhut - Tuinhuis Big Lauren van Tuindeco wordt geleverd met een standaard pakket voor deuren en ramen. Dit pakket bestaat uit:

 • Houtsoort: Gelamineerd grenen 54mm
 • Raamkozijn Dikte: 54mm
 • Deurkozijn Dikte: 42mm
 • Dubbelglas Ramen: 3/9/3mm
 • Dubbelglas Deuren: 3/9/3mm
 • Raamwatergoot: Aluminium
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (2-hand systeem)
 • Deur slot: Cilinderslot

Blokhut - Tuinhuis Big Lauren van Tuindeco kan tevens tegen een meerprijs worden geleverd met een Ramen en Deuren pakket van Kunststof (Wit). Kijk bij de extra opties wanneer u blokhut Big Lauren wenst te bestellen met een PVC Ramen en Deuren pakket. Het Ramen en Deuren pakket van Kunststof bestaat uit:

 • Materiaal: PVC
 • Raamkozijn Dikte: 74x64mm
 • Deurkozijn Dikte: 74x64mm
 • Dubbelglas Ramen: 4/16/4mm
 • Dubbelglas Deuren: 4/16/4mm
 • Kleur: Wit (RAL9016)
 • Raamopeningssysteem: Draai-kiep (1-hand systeem)
 • Deur slot: 3-punts slot
 • U-waarde: 1.33W(m2k)
 • Afdichting: Dubbel rubber
 • Hang en sluitwerk: Siegenia Titan AF (WIT)

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
70mm Wanddikte Blokhut Big Lauren - Tuindeco Sfeer Blokhut Big Lauren 930 x 400 x 351 cm Wanddikte 70 mm   |   Inclusief Dubbel Glas   |   10 te openen ramen   |   Uit te breiden met diverse opties Op voorraad
€ 11.240,95 Per stuk incl. BTW