Houthandel Drenthe

Uw houthandel in Drenthe! Wij bezorgen in alle grote steden in Drenthe zoals Meppel, Hoogeveen en Assen tuinhout. Ook in de dorpen zoals Zuidlaren, Gieten, Borger en Norg komen wij met onze kooiaap vrachtwagens elke week hout leveren bij u thuis. U vindt bij Gadero bovendien het grootste assortiment schuttingplanken, vlonderplanken, rabatdelen en andere tuinhout artikelen. Ook leveren wij accessoires zoals schroeven, slotbouten enzovoorts mee zodat u meteen kunt beginnen met klussen.

houthandel drenthe

Nieuw, kijk op Gadero Groningen Lastminutes voor dagelijks direct afhaalbare tuinhout artikelen!

Zandgrond in Drenthe

Drenthe staat bekend om zandgronden. Deze grondsoort heeft doorgaans weinig structuur. Daarom adviseren we bij het plaatsen van palen voor een schutting of vlonder snelbeton te gebruiken. Ook helpt het vaak als u droog zand nat maakt, zo heeft u met de grondboor minder last van het instorten van uw paalgat. 

In Drenthe leveren wij zowel goedkope grenen en vuren schuttingen tot hardhouten vlonders. Dankzij de vele grote tuinen in Drenthe zijn houten tuinhuisjes, aluminium veranda's bij de woning en douglas houten overkappingen, prielen en kapschuren ook erg in trek. Wist u dan een populair tuinhout merk genaamd Tuindeco in Zuid-Drenthe gevestigd is? U vindt bij ons hun compleet aanbod overkappingen en blokhutten terug in ons assortiment.

Tuinhout bezorgen in Drenthe

Tuinhout bezorgen GaderoWij bezorgen wekelijks in heel Drenthe. Bekijk onze bezorginformatie pagina voor actuele informatie over onze bezorgdagen. U kunt ook tuinhout komen bekijken (alleen op afspraak) en gratis afhalen (wel van te voren bestellen) bij onze vestiging in Groningen Stad. Houthandel Gadero biedt meer dan 9000 artikelen. Kijk onder contact voor onze openingstijden.

Montage in Drenthe

Onze houthandel biedt naast hardhout, naaldhout en composiet tuinhout ook plaatsing aan. Wij monteren schuttingen, vlonders, blokhutten en overkappingen o.a. in Assen, Zuidlaren, Beilen, Coevorden en Emmen in samenwerking met onze kluspartners. Wilt u gebruik maken van plaatsen neem dan contact op voor een offerte. 

Bent u zelf timmerman of heeft u een klussenbedrijf? Wij zoeken nog gerenommeerde montagebedrijven die voor ons willen plaatsen. Stuur dan een bericht naar ons toe met uw werkgebied, specialiteiten en wijze van werken. Wij bieden ook 5% korting voor onze zakelijke klanten. 

Heeft u nog vragen over onze producten, montage of levering? Neem dan contact met ons op.