Logo Gadero
service

Buitenverblijven

Onder een houten buitenverblijf verstaan wij een luxe houten tuinverblijf met veel glas en soms dubbelwandig of voorbereid voor isolatie waar u binnen kunt genieten alsof het uw woning is. Kies uit een vuren houten buitenverblijf met of zonder overdekt terras. Bekijk ook de populaire combinaties van tuinhuis met overkapping. Koop luxe houten tuinkamers tot eenvoudige tuinhuisjes nu via houthandel Gadero. Zoekt u een prefab houten huis? Bekijk dan tevens de pagina prefab houten woningen.

Bij houthandel Gadero kunt u zowel constructiehout voor buiten aanschaffen om zelf een veranda, buitenkamer of overdekt terras te bouwen, als een kant-en-klare terrasoverkapping bestellen in diverse combinaties.

Doe-het-zelf veranda

Lees hier onze tips voor het zelf bouwen van een veranda terras. Het buiten loungen, drinken en eten met een beschut, overdekt houten buitenverblijf is de laatste jaren erg populair. U vindt ook een ruim assortiment los hout om doe het zelf maatwerk veranda's en overkappingen te bouwen. Tot slot kunt u kiezen uit diverse vormen van verandadaken van betongaasmat, zonnedoek, glas of kunststof platen. Qua verandavloeren, verandahekken en verandatrappen kunt u kiezen uit hardhout of geïmpregneerd hout. 

A-kwaliteit Lariks Douglas

Bekijk ook ons losse lariks douglas hout om zelf een houten buitenverblijf te bouwen. Wij hebben een uitgebreid lariks douglas houtprogramma van A-kwaliteit en alle benodigde accessoires van betonpoer tot dakbedekking.

Gaat u deze verblijven gebruiken als tuinkantoor? Lees dan ook onze 4 tips voor het bouwen van een tuinkantoor.

Meest gestelde vragen over blokhutten