Logo Gadero
service

Keramiek kent een aantal voordelen waardoor ze ondanks de relatief hoge aanschafprijs zeer goedkoop zijn op de lange termijn. Keramische terrastegel zijn krasvast, slijtvast, kleurvast en nemen geen vuil en vocht op. Hierdoor gaan ze enorm lang mee en zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk. Naast de lange levensduur zijn de tegels milieuvriendelijk vanwege het productieproces en het feit dat de tegels volledig recyclebaar zijn. Keramiek wordt gemaakt van klei dat wordt gebakken in ovens. Dit proces is in tegenstelling tot het proces waar beton mee wordt gemaakt aanzienlijk milieuvriendelijk. Wilt u keramische tegels toch vervangen omdat u aan wat anders toe bent? Voel u niet te bezwaard want keramische tegels zijn 100% recyclebaar. Van uw keramische tegels worden de tegels van de buurman misschien wel geproduceerd. 

Bekijk ook

De prijs van keramische tegels is relatief hoog. U vindt bij ons daarom ook hele mooie alternatieven in beton zoals betontegels met een coating en goedkope betontegels die geborsteld zijn zoals de 60Plus tegels van het merk Excluton. Geborstelde en gecoate tegels zijn op het gebied van beton de meest duurzame keuzes. 

Keramische tegels voor buiten leggen

Bekijk onderstaande video's en ontdek hoe eenvoudig het is om een keramische terrastegels te laten leggen of misschien wel zelf te leggen. 

Snelle levering

Bestel nu deze prachtige 120x60 cm keramische terrastegels samen met opsluitbanden, zand, watergoten en voegmortel en ga direct aan de slag. Bij Gadero bezorgen wij uw bestelling al binnen 7 werkdagen bij u thuis.

Meest gestelde vragen over keramische tegels 60x120 cm voor buiten

Inspiratie