Logo Gadero
service

KOMO keurmerk hout

KOMO is een kwaliteitskeurmerk voor de bouw. De basis voor KOMO certificering wordt altijd gevormd door een Nationale Beoordelingslijn. De SKH (Stichting Kwaliteitsverklaring Hout) geeft KOMO kwaliteitsverklaringen van producten als hout, houtproducten, houtconstructies en overige producten en diensten. KOMO is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Het KOMO keurmerk staat voor kwaliteit en geeft aan dat een product grondig getest is.

  • KOMO is een kwaliteitskeurmerk

  • Stichting KOMO beheert het keurmerk

  • Deze onafhankelijke stichting heeft geen winstoogmerk

  • KOMO keurmerken ziet u terug op veel houtproducten, zoals speeltoestellen, raamkozijnen ect

Hoe werkt het KOMO keurmerk?

SKH heeft met de Stichting Bouwkwaliteit een licentieovereenkomst voor het gebruik van het KOMO keurmerk. Een producent krijgt een KOMO kwaliteitsverklaring als het product of dienst wat zij levert voldoet aan de eisen zoals die zijn gesteld in de zogenaamde nationale beoordelingsrichtlijn. Een beoordelingsrichtlijn vermeldt onder meer eisen waaraan een product moet voldoen. Deze beoordelingsrichtlijn wordt vastgesteld door een College van Deskundigen van het SKH. Onder KOMO is ook het CE conformiteitscertificaat in het kader van CE markering geborgd.

KOMO houtproducten 

Schommelpalen

Heel veel hout artikelen in onze webwinkel, zoals diverse speeltoestellen, dragen het KOMO keurmerk. Per product vindt u op Gadero.nl welk keurmerk deze draagt. Online gecertificeerd hout bestellen? Wij bezorgen topkwaliteit hout in heel Nederland en België.