Blokhut Bastrup 2 met overkapping Karibu 437 x 237 x 220 cm

Productnummer: KA11099   |   Lessenaarsdak   |   28 mm blokhutprofielen met 6-plus-hoekverbinding   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.449,95 Vanaf
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Aanbouw
Aanbouw
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Samenstelling Sluiten
  • € 1.449,95 Standaardproduct Blokhut Bastrup 2 met overkapping Karibu 437 x 237 x 220 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Bastrup 2 met overkapping Karibu 437 x 237 x 220 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Inclusief Geïmpregneerde funderingsbalken
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Bastrup 2 met overkapping Karibu 437 x 237 x 220 cm

Houten Blokhut Bastrup 2 met overkapping uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu is 437 cm breed, heeft een diepte van 237 cm en een hoogte 220 cm. Bastrup 2 met dakaanbouw bestaat uit onbehandelde Scandinavisch vuren houten blokhutprofielen van 28 mm groef en veer met 6-plus-hoekverbinding. Bastrup 2 wordt geleverd met een basis houten blokhut van 237 x 237 x 220 cm, inclusief verspringend dak (overkapping) van 200 cm lengte zonder wanden. U kunt deze blokhut gebruiken als bergruimte voor o.a. tuingereedschap of fietsen, maar ook ideaal als buitenverblijf waarbij de veranda ideaal is voor het plaatsen van bijvoorbeeld een lounge set. 

De blokhut wordt geleverd inclusief dubbele vleugeldeur (140 x 173 cm) met een lichtpaneel van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels. De deur wordt compleet geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning. 

Let op! Bastrup 2 met overkapping van Karibu wordt geheel onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Langere Overkapping?

Bastrup 2 wordt standaard geleverd met een dakaanbouw van 200 cm. Wilt u een langere overkapping bij Bastrup 2? Via de extra opties kunt u een overkapping bestellen van 300 cm, kortom 100 cm langer. Kiest u voor Bastrup 2 met overkappping van 300 cm, dan wordt de totale breedte van deze blokhut ca. 537 cm. De extra lange overkapping van 300 cm biedt net wat meer ruimte voor het plaatsen van een tuinset of loungset.

Dichte wanden?

Extra lang genieten van de nazomer? Bastrup 2 met overkapping wordt standaard geleverd met open overkapping en is tevens uit te breiden met dichten wanden. Kies hierbij uit enkel een achterwand of een combinatie van een dichte achterwand en zijwand (meerprijs). Kijk hiervoor bij de extra opties wanneer u dit wilt bestellen. De dichte wanden zijn bij te bestellen voor de standaard overkapping van 2 meter, als de extra lange overkapping van 3 meter. 

Dak(bedekking)

De lessenaarsdak met een dakhelling van 3 graden is van 16mm massief hout (mes en groef). Bastrup 2 met overkapping wordt geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie (rollen a 5m2) voor Bastrup 2 met aanbouw is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van deze blokhut. 

Let op! Kiest u voor langere overkapping van 300 cm, kies dan ook bij de extra optie de bijbehorende zelfklevende dakfolie voor overkapping van 300 cm.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Bastrup 2 met overkapping is het tevens mogelijk om een geimpregneerde dakgootset als extra optie mee bestellen (meerprijs). Deze complete houten dakgootset van Karibu wordt geleverd inclusief druppelketting en bevestigingsmateriaal. 

Let op! Kiest u voor langere overkapping van 300 cm, kies dan ook bij de extra optie de bijbehorende houten dakgootset voor overkapping van 300 cm.

Houten Vloer

Bastrup 2 met overkapping wordt standaard door Karibu geleverd zonder houten vloer voor in de basis berging. Houten vloer in de berging van Blokhut Bastrup 2 van Karibu? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Levertijd

De levertijd van Bastrup 2 van Karibu inclusief dakaanbouw is ca. 3 weken.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot oktober, kan de levertijd oplopen 6 - 9 weken.

Bastrup 2 word geleverd als bouwpakket inclusief de bouwtekening en bevestigingsmaterialen. Bastrup 2 van Karibu is ook als basis blokhut te verkrijgen zonder overkapping. Kijk hiervoor onder de catergorie Tuinhuis met plat dak (berging).


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met langere overkapping en dichte wanden Bastrup 2 Karibu met overkapping en dichten wanden (extra optie) Blokhut Bastrup 2 met overkapping Karibu 437 x 237 x 220 cm   |   Lessenaarsdak   |   28 mm blokhutprofielen met 6-plus-hoekverbinding   |   Uit te breiden met diverse opties Ruim op voorraad
€ 1.449,95 Vanaf incl. btw