Blokhut Bastrup 5 met overkapping 497 x 297 x 222 cm

Productnummer: KA111099   |   Lessenaarsdak   |   Eenvoudig uit te breiden met langere overkapping en dichte wanden   |   Duitse A-kwaliteit

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.799,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Aanbouw
Aanbouw
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Samenstelling Sluiten
  • € 1.799,95 Standaardproduct Blokhut Bastrup 5 met overkapping 497 x 297 x 222 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Bastrup 5 met overkapping 497 x 297 x 222 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Bastrup 5 met overkapping 497 x 297 x 222 cm

Bastrup 5 met overkapping is een royale en moderne houten blokhut 5x3 meter met sleepdak uit de Woodfeeling collectie van het Duitse topmerk Karibu. Blokhut Bastrup 5 met dakaanbouw is 497 cm breed, 297 cm diep en 222 cm hoog en valt dus onder de 5x3 meter modellen. De binnenmaat van deze berging van deze blokhut is 274 × 274 cm. De basis berging van Bastrup 5 is 297 cm breed, 297 cm diep, 222 cm hoog en wordt geleverd met een basis dakaanbouw van 200 cm breed. 

De constructie van deze fraaie Karibu blokhut bestaat uit 28 × 146 mm blokhutprofielen van onbehandeld Scandinavisch vuren hout met 6-plus hoekverbindingen en extra brede balken. U kunt deze blokhut gebruiken als bergruimte, maar ook ideaal als buitenverblijf door de meegeleverde veranda van 2 meter. Door de ruime afmeting van dit tuinhuisje kunt u met gemak al uw tuingereedschap of fietsen stallen.

Berging Bastrup 5 wordt geleverd inclusief dubbele vleugeldeur (140 x 173 cm) met een lichtpaneel van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels. De deur wordt in zijn geheel compleet geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning.

Let op! Bastrup 5 met overkapping van Karibu wordt geheel onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje (van binnen en buiten) te behandelen met een beits of dekkende verf.

Langere Overkapping en Dichte Wanden (extra opties)

Deze moderne tuinhuis uit de Bastrup serie van Karibu kunt u uitbreiden met tal van extra opties. Bastrup 5 van Karibu bestellen met extra lange overkapping (meerprijs)? Kijk bij de extra opties wanneer u deze houten blokhut wilt bestellen met een overkapping van 300 cm (100 cm extra) of een overkapping van maar liefst 400 cm (200 cm extra).

Langer genieten van uw blokhut? Blokhut Bastrup 5 is tevens uit te breiden met dichte wanden voor de overkapping. Kies uit enkel een dichte achterwand, of een combinatie van een dichte achterwand en zijwand (meerprijs). De optie achter- en zijwanden zijn leverbaar voor zowel de standaard overkapping van 200 cm, als ook voor de langere overkappingen van 300 en 400 cm. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de gewenste wanden voor de overkapping bij Bastrup 5 van Karibu.

Dak(bedekking)

Het lessenaarsdak met een dakhelling van 3 graden bestaat uit 16mm massief hout (mes en groef), en wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie (6 rollen a 5m2) voor Bastrup 5 is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van deze blokhut.

Let op! Kiest u voor langere overkapping van 300 of 400 cm, kies dan ook bij de extra opties de bijbehorende zelfklevende dakfolie voor overkapping van 300 of 400 cm.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Bastrup 5 met overkapping is het tevens mogelijk om een geimpregneerde dakgootset als extra optie mee bestellen (meerprijs). Deze complete houten dakgootset van Karibu wordt geleverd inclusief druppelketting en bevestigingsmateriaal.

Let op! Kiest u voor langere overkapping van 400 cm, kies dan ook bij de extra opties de bijbehorende houten dakgootset geschikt voor overkapping van 400 cm.

Houten Vloer

Bastrup 5 wordt standaard geleverd met geïmpregneerde funderingbalken maar zonder houten vloer. Houten vloer bestellen (meerprijs) bij deze moderne blokhut? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Levertijd

Bastrup 5 met overkapping heeft een levertijd van ca. 3 weken en wordt geleverd inclusief bouwtekening en bevestigingsmaterialen.

Let op! De levertijd kan tijdens het hoogseizoen, van maart tot okotober, oplopen van 6 - 9 weken.

Liever geen overkapping?

Bastrup 5 van Karibu is bij Gadero tevens te bestellen zonder overkapping (dakaanbouw). Kijk hiervoor bij de categorie Tuinhuis met plat dak (bergruimte).

Of kijk bij: blokhut 5x3 meter overkapping 5x3 meter


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met langere overkapping en dichte wanden Bastrup 5 met overkapping Karibu Sfeer Blokhut Bastrup 5 met overkapping 497 x 297 x 222 cm   |   Lessenaarsdak   |   Eenvoudig uit te breiden met langere overkapping en dichte wanden   |   Duitse A-kwaliteit Ruim op voorraad
€ 1.799,95 per stuk incl. btw