Bastrup 3 met overkapping Karibu 497 x 237 x 220 cm

Productnummer: KA11103   |   Lessenaarsdak   |   Eenvoudig uit te breiden met langere overkapping en dichte wanden (meerprijs)   |   28 mm groef en veer met 6-plus-hoekverbinding

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 1.599,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Aanbouw
Aanbouw
Dakbedekking plat dak
Dakbedekking plat dak
Houten Dakgootset
Houten Dakgootset
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Karibu Wanden t.a.v. Aanbouwdak
Samenstelling Sluiten
  • € 1.599,95 Standaardproduct Bastrup 3 met overkapping Karibu 497 x 237 x 220 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Bastrup 3 met overkapping Karibu 497 x 237 x 220 cm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam scandinavisch vuren hout
  • Met gratis geimpregneerde funderingsbalken geleverd
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Bastrup 3 met overkapping Karibu 497 x 237 x 220 cm

Bastrup 3 met overkapping uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu is maar liefst 497 cm breed, 237 cm diep en 220 cm hoog. Houten blokhut Bastrup 3 met dakaanbouw bestaat uit onbehandelde Scandinavisch vuren houten blokhutprofielen van 28 mm groef en veer met 6-plus-hoekverbinding. Bastrup 3 wordt standaard geleverd met een royale houten blokhut van 297 x 237 x 220 cm, inclusief verspringend dak (aanbouw) van 200 cm lengte. U kunt deze blokhut gebruiken als bergruimte voor o.a. tuingereedschap of fietsen, maar ook ideaal als buitenverblijf waarbij de veranda ideaal is voor het plaatsen van bijvoorbeeld een lounge set.

De blokhut wordt geleverd inclusief dubbele vleugeldeur met een lichtpaneel van kunstglas en bontebaardslot met 2 sleutels. De deur wordt compleet geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning.

Let op! Bastrup 3 met overkapping van Karibu wordt geheel onbehandeld geleverd. Voor een langere levensduur adviseren wij om het houten tuinhuisje te behandelen met een beits of dekkende verf.

Langere overkapping

Bastrup 3 met overkappping wordt standaard geleverd met aanbouw van 200 cm en is uit te breiden met een extra lange overkapping van 300 cm. U kunt de extra lange overkapping (100 cm langer) bijbestellen via de extra opties. Wanneer u kiest voor de overkapping van 300 cm dan wordt de totale breedte van Bastrup met dakaankbouw ca. 597 cm.

Dichten Wanden

Extra lang genieten van deze modern Blokhut tijdens de nazomer? Bastrup 3 met aanbouw is tevens uit te breiden met dichte wanden t.a.v. de overkapping. Kies hierbij uit enkel een achterwand of een combinatie van een dichte achterwand en zijwand (meerprijs). De dichte wanden zijn als extra optie te bestellen voor de standaard overkapping van 2 meter, als voor de extra lange overkapping van 3 meter. 

Dak(bedekking)

De lessenaarsdak met een dakhelling van 3 graden is van 16mm massief hout (mes en groef). Bastrup 1 met overkapping wordt geleverd zonder dakbedekking. Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie (rollen a 5m2) voor Bastrup 3 met aanbouw is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van deze blokhut. 

Let op! Kiest u voor langere overkapping van 300 cm, kies dan ook bij de extra optie de bijbehorende zelfklevende dakfolie voor overkapping van 300 cm.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Bastrup 3 met overkapping is het tevens mogelijk om een geimpregneerde dakgootset als extra optie mee bestellen (meerprijs). Deze complete houten dakgootset van Karibu wordt geleverd inclusief druppelketting en bevestigingsmateriaal. 

Houten Vloer

Houten vloer in de bering van Blokhut Bastrup 3 van Karibu? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloer, inclusief keteldruk geïmpregneerde onderleggers.

Levertijd

De levertijd van Bastrup 3 inclusief dakaanbouw is ca. 3 weken. Tuinhuis Bastrup 3 word geleverd als bouwpakket inclusief de bouwtekening en bevestigingsmaterialen.

Let op! Tijdens het hoogseizoen, van maart tot okotober, kan de levertijd 6 - 9 weken bedragen.

Liever geen overkapping?

Bastrup 3 van Karibu is ook als basis blokhut te verkrijgen zonder overkapping. Kijk hiervoor onder de catergorie Tuinhuis met plat dak (berging).


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uit te breiden met langere overkapping en dichte wanden Bastrup Karibu met aanbouw en dichte wanden (extra opties) Blokhut Bastrup 3 met overkapping 497 x 237 x 220 cm   |   Lessenaarsdak   |   Eenvoudig uit te breiden met langere overkapping en dichte wanden (meerprijs)   |   28 mm groef en veer met 6-plus-hoekverbinding Ruim op voorraad
€ 1.599,95 per stuk incl. btw