Logo Gadero
inspiratieservice

Sierbestrating Den Haag

Bij Gadero heeft u ruim de keuze. Met een assortiment van meer dan 1000 unieke artikelen sierbestrating is er voldoende keus, tegen een altijd scherpe prijs. Bij Gadero heeft u de keuze uit de volgende soorten sierbestrating: AbbeystonesKeramische TegelsSplit en GrindStapelblokkenWaaltjes en Klinkers. Ook kunt u alle bijproducten bij ons meebestellen: Opsluitbanden, Voegmortel en Steenlijm, grindmatten, zand en tuinaarde en nog veel meer.

Sierbestrating Bezorgen in Den Haag

Wilt u sierbestrating kopen in de omgeving Scheveningen, Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Gadero levert in alle wijken van Den Haag zowel binnen- als buiten het centrum tot aan de deur. Uw bestelling wordt geleverd met een 18 meter lange vrachtauto die beschikt over een grijparm met een reikwijdte van 10 meter. Uw bestelling wordt vanaf het moment van bestellen binnen maximaal 7 werkdagen bij u thuisbezorgd.

Let op! Woont u in een smalle straat? Geef dit dan aan in de opmerking bij uw bestelling, dan sturen wij een kleinere vrachtauto om uw bestelling te lossen. 

Sierbestrating aanleggen

Voor meer info over het aanleggen van sierbestrating kunt u terecht bij onze Klustips. Komt u er met onze klustips nog niet helemaal uit of bent u op zoek naar advies op maat? Neem dan contact op met een van onze deskundige medewerkers op 050-23.06.151