Logo Gadero
service

Sierbestrating Friesland

Gadero heeft met een assortiment van meer dan 1000 unieke sierbestratingsartikelen een ruim aanbod bestrating, voldoende keus dus! Sierbestrating met onder andere: AbbeystonesKeramische TegelsSplit en GrindStapelblokkenWaaltjes en Klinkers en nog veel meer. U kunt bij Gadero ook terecht voor alle bijproducten, producten zoals: Opsluitbanden, Voegmortel en Steenlijm, grindmatten, zand en tuinaarde.

Sierbestrating bezorgen in Friesland 

Bent u van plan om bestrating te kopen in de provincie Friesland? Kijk dan niet verder en koop sierbestrating bij Gadero. Binnen een termijn van maximaal 7 werkdagen leveren wij in de volgende steden: Leeuwarden, Sneek, Bolsward, Franeker, Dokkum en ook in alle dorpen tot aan de deur zoals Wolvega, Harlingen, Lemmer en Joure. De vrachtauto's die wij gebruiken voor het bezorgen van de bestrating beschikt over een grijparm met een reikwijdte van 10 meter. Let op: Wanneer u in een smalle straat woont dient u dit van te voren tijdens het bestelproces in de opmerkingen aan te geven. Zo kunnen wij een kleinere vrachtauto sturen om uw bestelling te lossen.

Aanleggen sierbestrating

Kijk voor meer informatie over het aanleggen van uw sierbestrating naar onze Klustips. Komt u er met onze klustips nog niet helemaal uit of zoekt u gewoon advies? Neem dan contact op met een van onze deskundige medewerkers op 050-23.06.151