Logo Gadero
inspiratieservice

Sierbestrating Noord-Holland

U heeft bij Gadero de keuze uit een ruim assortiment met meer dan 1000 verschillende artikelen sierbestrating: AbbeystonesKeramische TegelsSplit en GrindStapelblokkenWaaltjes en Klinkers en nog veel meer! Wij leveren ook alle bijproducten mee zoals: zand, opsluitbanden, voegmortel, steenlijm, grindmatten, hydroblob en tuinaarde. Wij bezorgen grote partijen in Noord-Holland bij u thuis tot aan de deur middels grijparm transport. Kleine zendingen versturen wij met een koeriersdienst.

Gadero is uw sierbestrating specialist in Noord-Holland! Wij bezorgen in alle grote steden en dorpen in Noord-Holland zoals: Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, Alkmaar, Amersfoort, Beverwijk, Haarlem, Den Helder, Hilversum, Weesp, Zandvoort, Bloemendaal, Alkmaar, Purmerend en nog veel meer.

Bestrating bezorgen in Noord-Holland

Wij bezorgen sierbestrating in heel Noord-Holland gemiddeld binnen 2 tot 7 werkdagen bij u thuis. Let voor u bestelt er wel op of er een vrachtauto in uw straat kan lossen. Mocht u hierover twijfelen kunt u ook een kleinere vrachtauto aanvragen. Wij kunnen namelijk ook met een bakwagen leveren in plaats van een trailer van 18 meter.

Sierbestrating advies op maat

Voor meer informatie over sierbestrating kunt u terecht bij onze Klustips. Bij ons kunt u altijd terecht voor advies op maat. Bent u niet helemaal zeker van uw bestelling, of zoekt u gewoon advies? Bel dan met onze klantenservice 050-23.06.151 en een van onze deskundige medewerkers helpt u graag.