Blokhut Helge 350 + 150 x 350 cm Hoekblokhut plat dak Wanddikte 44 mm

Productnummer: DE112041 Modern Hoekblokhut met plat dak   |   Wanddikte 45 mm

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-20 weken. Vaste bezorgdag per postcode

€ 4.757,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 8-10 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Dakdoorvoer
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Montageservice (Alleen in Nederland)
Samenstelling Sluiten
  • € 4.757,95 Standaardproduct Blokhut Helge 350 + 150 x 350 cm Hoekblokhut plat dak Wanddikte 44 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Helge 350 + 150 x 350 cm Hoekblokhut plat dak Wanddikte 44 mm

  • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening
  • Eerste klas Noord-Europees vurenhout
  • Ruim assortiment met toebehoren
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Helge 350 + 150 x 350 cm Hoekblokhut plat dak Wanddikte 44 mm

Blokhut Helge is niet zomaar een tuinhuis. Deze hoekblokhut met plat dak heeft een wanddikte van maar liefst 44 mm. Wij leveren deze moderne blokhut Helge standaard met deuren, ramen en enkel glas. Gebruik dit tuinhuisje van 5x4 meter als houten schuur, ruimte genoeg voor een werkbank, gereedschap en bijvoorbeeld een motor of oldtimer. Deze trendy blokhut leveren zijn standaard in onbehandeld Scandinavisch vuren hout.

Afmetingen blokut Helge

De deurhoogte van beide bubbele deuren van blokhut Helge is 191 cm en is 116 cm breed inclusief kozijn. De ramen zijn 86 x 122 cm inclusief kozijn en is te openen. De oversteek aan rondom is 10 cm. Deze tuinberging wordt standaard met enkel glas geleverd. Het dak bedekken doet u met dakleer, easyroofing aluminium of EPDM. De hoekverbindingen van dit tuinhuisje zijn wind en waterdicht. De funderingsmaat is 480 x 330 cm.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Helge kunt u als extra optie een Starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Helge. Deze Starterset / staterkit bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze Starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen van uw hoektuinhuis

1. Laten impregneren en transparant aflakken - Door ons uw blokhut Helge laten impregneren (aanbevolen) betekent dat uw tuinhuis in een bad impregneermiddel dompelen. Het impregneermiddel beschermt tegen schimmels en (standaard) insecten. De actuele levertijd van door ons laten impregneren vindt u hier. Deze levertijd kan in het drukke voorjaar en zomer oplopen.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits. Wij adviseren de blokhut te beitsen met Embadecor Transparante Beits. U heeft 6 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

2. Wilt u uw blokhut Helge in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. De levertijd van machinaal laten spuiten van een grondlaag vindt u hier. De levertijden hier van kunnen in het zomerseizoen en rond de bouwvak oplopen. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

3. Zelf uw blokhut in de grondverf zetten? Kies dan voor Embalan Isoleer (1 laag) zodat u zelf de grondlaag aan kunt brengen. Een grondlaag dient u vervolgens nog 2 a 3 keer af te lakken met de speciaal ontwikkelde Embalan dekkende verf, voor het bereiken van de juiste laagdikte (van binnen en van buiten). Embalan Dekkende Verf is een dekkende, zijdeglans en waterverdunbare verf. U heeft 6 potten Embalan nodig van a 2,5 liter. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Helge. Embalan Dekkende verf is in diverse kleuren beschikbaar. Bekijk hier de kleurschema's van de beschikbare kleuren Embalan Dekkende Verf die u via de extra opties kunt bijbestellen. Let op! Voor het aanbrengen van Embalan Dekkende Verf dient u ook Embalan Isoleer mee te bestellen.

Inbegrepen

Deze onbehandelde vuren houten blokhut van 350 + 150 x 350 cm wordt standaard geleverd met tekeningen. De deuren zijn bij ons voorzien van scharnieren en afsluitbaar slot (deze kan afwijken van de afbeelding). 

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Fundering

Deze blokhut / tuinschuur plaatsen kost een dag of 3 met 2 personen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking voor uw tuinhuis

Blokhut Helge wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Via de extra opties kunt u dakbedekking bijbestellen (meerprijs). U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijkheid voor het meebestellen van dakleer, EPDM en Easy-roofing. Wij raden EPDM aan, dit is het meest duurzaam.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielenlosse staanders of houten gleufpalen. Of gebruik onze rekentool


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Helge Blokhut Helge 350 + 150 x 350 cm Hoekblokhut plat dak Wanddikte 44 mm Modern Hoekblokhut met plat dak   |   Wanddikte 45 mm Op voorraad
€ 4.757,95 Per stuk incl. BTW