Blokhut Novalie 300 x 200 x 239 cm Wanddikte 19 mm

Productnummer: DE11014 Geleverd inclusief houten vloer (18 mm)   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-12 weken. Vaste bezorgdag per postcode

€ 1.105,95 stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 8-10 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Dakdoorvoer
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 1.105,95 Standaardproduct Blokhut Novalie 300 x 200 x 239 cm Wanddikte 19 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Novalie 300 x 200 x 239 cm Wanddikte 19 mm

  • Inclusief Houten Vloer (18 mm)
  • Inclusief Enkele Deur (enkel glas)
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)
  • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus mee te bestellen

Blokhut Novalie 300 x 200 x 239 cm Wanddikte 19 mm

Dit is een kant en klaar tuinhuis van hout voor liefhebbers van een modern en strak design. Deze blokhut 3x2 meter type Novalie van Tuindeco is ideaal voor het opbergen van uw tuingereedschap. Dit 300 cm x 200 cm grote blokhut Novalie met modern plat dak heeft een enkele deur en is voorzien van beslag. Dit tuinhuisje wordt geleverd inclusief glas en bevestigingsmaterialen. Blokhut Novalie 3x2 meter leveren wij standaard met houten vloer en enkel glas.

De balken onder de vloer zijn geïmpregneerd en hebben daardoor een lange levensduur. Standaard is de vloer onbehandeld (behandeling zeer aanbevolen). Bij de vloer zitten plinten voor rondom, hierdoor bedekt u de 1 cm speling rondom en werkt u het geheel netjes af.

Deze blokhut is prima in 1 dag te plaatsen. Door zijn formaat toch nog verrassend ruim van binnen. Wanneer u gebruik maakt van EPDM of Easyroofing, raden wij u aan dakdoorvoer voor hemelwaterafvoer aan te schaffen.

Afmetingen prefab tuinschuur

Dit moderne tuinhuis met plat dak heeft een afmeting van 300 cm breed x 200 cm diep en heeft een nokhoogte van 228 cm. De deurhoogte inclusief kozijn is 190 cm en is 85 cm breed. De oversteek rondom bedraagt ruim 10 cm. Dit tuinhuis wordt geleverd inclusief een houten vloer van 18mm dikte. De funderingsmaten zijn 188 x 288 cm. De dikte van de blokhutprofielen zijn 19 mm. 

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Novalie kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen.

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel het ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne en grote tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw blokhut Novalie te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen. 

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 3 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot. 

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Dakbedekking

Voor de Blokhut Novavlie kiest u zelf de dakbedekking. Kijk bij de extra opties om de dakbedekking van uw keuze te bestellen. Kies bijvoorbeeld voor dakleer of Easyroofing zelfklevende dakfolie (zelf eenvoudig aan te brengen) of EPDM rubberfolie (zeer duurzaam).

Kiest u voor de optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Voor het afvoeren van hemelwater van het licht hellende platte dak kunt u tevens complete dakgootset meebestellen. Kijk bij de extra opties wanneer u een dakgootset kunststof 100mm in de kleur Antraciet ofwel een dakgootset in vuurverzinkt 125mm mee wilt bestellen.

Fundering

Deze blokhut/berging Novalie is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur). Dit tuinhuisje wordt geleverd met een uitgebreide bouwhandleiding. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Wat wordt er standaard meegeleverd? 

De blokhutten en tuinhuizen van Tuindeco worden geleverd met bevestigingsmaterialen, dakbedekking en handleidng. De vloer die standaard meegeleverd wordt is 18 mm dik. Dit tuinhuis Novalie met wanden van 19mm dikte wordt standaard geleverd met een verzinkt schuifslot. Zo kunt u uw tuinhuis te allen tijde afsluiten.

Blokhut tuinhuis Novalie van Tuindeco is tevens naar wens uit te breiden met diverse opties waaronder aluminium daktrimsets, een extra wandlaag (1 extra rij blokhutprofielen) en funderingsbalken. 

De levertijd van tuinhuis / deze berging is circa 1 week

Zelf een blokhut op maat maken? Bekijk ons aanbod stapelbare blokhutprofielen, losse staanders of houten gleufpalen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Geleverd inclusief houten vloer Blokhut Novalie 300 x 200 x 239 cm Blokhut Novalie 300 x 200 x 239 cm Wanddikte 19 mm Geleverd inclusief houten vloer (18 mm)   |   Uit te breiden met diverse opties Op voorraad
€ 1.105,95 stuk incl. BTW