Blokhut Victoria 410 x 300 x 243 cm Wanddikte 58 mm

Productnummer: DE11457 Gehard Dubbel Glas   |   Veel lichtinval   |   Uit te breiden met diverse opties

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 6-10 weken. Vaste bezorgdag per postcode

€ 4.950,75 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 4-6 weken)
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 4.950,75 Standaardproduct Blokhut Victoria 410 x 300 x 243 cm Wanddikte 58 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Victoria 410 x 300 x 243 cm Wanddikte 58 mm

  • Uit te breiden met diverse extra opties
  • Veel lichtinval
  • Gehard dubbel glas
  • Wanddikte 58 mm
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Victoria 410 x 300 x 243 cm Wanddikte 58 mm

Op zoek naar een moderne blokhut om thuis te kunnen werken? Daarvoor wilt u een houten tuinkantoor met veel glas en 58 mm dikke wand plaatsen in uw tuin? Blokhut Victoria biedt dan alles wat u zoekt. Dit is een ruime houten tuinhuis van 410 x 300 cm groot en 243 cm hoog. Deze houten monderne blokhut heeft een lessenaardak. Hiermee valt tuinhuis Victoria onder de 4 x 3 meter blokhutten.

Tuinhuis Victoria beschikt aan de voorkant over grote ramen met veel glas en heeft hierdoor een modern karakter. Blokhut Victoria is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een robuuste wanddikte van 58 mm. Hierdoor is deze fraaie blokhut ook ideaal te gebruiken als bijvoorbeeld een tuinkantoor. 

Blokhut Victoria - wanddikte 58 mm en gehard dubbel glas

Aan de voorkant van deze royale tuinhuis bevinden zich twee grote ramen en een dubbele deur met grote ramen. Zowel links als rechts van Blokhut Victoria bevinden zich ook nog eens een groot raam. Hiermee biedt deze houten blokhut Victoria niet alleen veel lichtinval maar ook een ruime doorgang voor al uw grote tuinmeubelen en tuingereedschap. Het vaste raam en de dubbele deur worden standaard geleverd met gehard dubbel glas.

Hout geschaafd Ja
Afmetingen 410x300cm
Funderingsmaat 390x280 cm
Nokhoogte 243 cm
Ramen 2 Vast (80x185) 2 te openen (53x185)
Deuren 1 (160x198)
Beglazing Gehard Dubbelglas
Daksoort Zadeldak
Dakbedekking Exclusief 
Dakoppervlak 13.8 m²
Inhoud 29.89 m³
Oppervlakte (m²) 10.2 m²
Gespiegeld op te bouwen? Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Victoria kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Victoria. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Laten impregneren en transparant aflakken - Door ons uw blokhut Victoria laten impregneren (aanbevolen) betekent dat uw tuinhuis in een bad impregneermiddel dompelen. Het impregneermiddel beschermt tegen schimmels en (standaard) insecten. De actuele levertijd van door ons laten impregneren vindt u hier. Deze levertijd kan in het drukke voorjaar en zomer oplopen.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis daarna doorgaans met onze transparante Embadecor beits.

2. Zelf verven in een kleur - Wilt u liever uw blokhut in bijvoorbeeld een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Behandel wel altijd eerst met een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs voordat u begint met opbouwen. Dat kunt u de blokhutplanken e.d. immers goed behandelen. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren zie onze kleuze Embalan beitsen. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt, aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor bijvoorbeeld bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Grondverflaag machinaal laten spuiten - De levertijd van machinaal laten spuiten van een grondlaag vindt u hier. De levertijden hier van kunnen in het zomerseizoen en rond de bouwvak oplopen. Let op, dakbeschotplanken worden niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we deze grondverf spuitlaag. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan beits in kleur na keuze. 

Fundering

Deze blokhut/berging Victoria is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen. (sterk aanbevolen)

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we kunststof funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut Victoria wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van standaard Dakleer, Easy-roofing Zelfklevende Dakfolie of EPDM. Wij adviseren om het dak te bedekken met EPDM of Easy-roofing .

Let op! Kiest u voor het meebestellen van dakleer? Bestel dan een kit voor dakbedekking mee.

Voor de afwerking van het dak en dakbedekking raden ook aan om een daktrimset als extra optie mee te bestellen. Kies uit een Daktrim Set in standaard Aluminium kleur of in modern Antraciet.

Voor het afvoeren van hemelwater van het zadeldak van houten blokhut Victoria kunt u tevens als extra optie complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een dakgootset 65mm of 100mm van kunststof in de kleur antraciet of een verzonken dakgootset 125mm. De dakgootset worden compleet als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Afmetingen

Blokhut Victoria is 410 cm breed, 300 cm diep en heeft een hoogte van 243 cm aan de voorkant en 230 cm aan de achterkant. Deze grote houten blokhut heeft een dubbele deur van 160 x 198 cm (inclusief kozijn). Aan de voorkant bevinden zich twee ramen van 53 x 185 cm (inclusief kozijn). Zowel links als rechts bevinden zich een raam van 80 x 185 cm (inclusief kozijn). De funderingsmaat van het tuinhuis Victoria bedraagt 390 x 280 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 58 mm.

Vergelijkbare modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model in ca. 6 x 4 meter? Kies dan voor blokhut Gabriella. Wilt u dit model met grotere ramen en met een voorluifel, bekijk dan blokhut James.

Bestel 4x3 meter blokhut Victoria nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero. 

Montage

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking. (m.u.v. aquapan en dakpanplaten)
LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage.
Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken!

Vragen? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Gehard Dubbel Glas Blokhut Victoria Blokhut Victoria 410 x 300 x 243 cm Wanddikte 58 mm Gehard Dubbel Glas   |   Veel lichtinval   |   Uit te breiden met diverse opties
€ 4.950,75 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!