Logo Gadero
service

Blokhut 5x4+2 Z Interflex 695 x 645 x 280 cm met Veranda 200 cm + Zijaanbouw 150 cm Wanddikte 50 mm

Productnummer
DE112096
Woonhuiskwaliteit deuren en ramen
Wanddikte 50mm
Met grote en luxe veranda
blokhut_5x42z_onbehandeld_interflex
blokhut_5x42z_behandeld_interflex
4_x_4_3_za_1
afmetingen_5x42z_blokhut_interflex
Per stuk,vanaf

7.886,95

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Diepte
645 cm
Breedte
695 cm
Hoogte
280 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur
Funderingsbalken met afwatering
7.886,95incl. BTW
2 tot 3 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Stevige wanddikte van 50mm

 • Gemaakt van hoogwaardig Scandinavisch vurenhout

 • Zeer luxe en grote veranda

 • Voorzien van luxe ramen en deuren

 • Behandeling en dakpanelen niet standaard meegeleverd

Specificaties

Gewicht
2300 kg
Wanddikte
50 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Breedte
695 cm
Diepte
645 cm
Hoogte
280 cm

Blokhut 5x4+2 Z Interflex 695 x 645 x 280 cm met Veranda 200 cm + Zijaanbouw 150 cm Wanddikte 50 mm

De Interflex Blokhut 5x4+2Z is een luxe buitenhuis met eindeloos veel mogelijkheden en functionaliteiten. Zo is het een zeer fijn buitenhuis die u kunt gebruiken als ontspanningsruimte of gastenverblijf. Met de ingang aan de zijkant en onder de overkapping is het buitenverblijf eveneens multifunctioneel in te richten naar eigen wens. Met een wanddikte van 50mm en woonhuiskwaliteit ramen en deuren is het buitenhuis zowel in de zomer als winter een genot om te verblijven. De deuren en ramen zijn tevens voorzien van isolatieglas om het klimaat in de blokhut zo aangenaam mogelijk te houden.

Grote veranda met overkapping

Deze Interflex 5x4+2Z blokhut is echt gemaakt voor de buitenmens. Of de zon nu schijnt, of het regent, dankzij de zeer grote overkapping met een diepte van liefst 200cm heeft u altijd een plek om droog buiten te zitten. Heerlijk dus wanneer u lekker wilt barbecuen of een borrel hebt. Over onze Nederlandse zomers hoeft u zich met deze blokhut geen zorgen meer te maken

Afmetingen en specificaties

Met een binnenmaat van 500x400cm heeft de 5x4+2Z blokhut een vloeroppervlak van 27,5m2. Wanneer u de veranda meeneemt is het totale oppervlak ongeveer 37.6m2. De zijwanden hebben een hoogte van 208cm en lopen in een punt naar een nokhoogte van 280cm. De veranda met overkapping heeft een oppervlak van 8m2. Het huis is voorzien van een dubbele deur onder de veranda en een enkele deur in de zij-aanbouw. In het "hoofdgebouw" zitten eveneens een dubbele en een enkele draaikiepraam.

Opties

Standaard wordt de blokhut geleverd zonder vloer en fundering. U kunt deze los bijbestellen in onbehandelde of geimpregneerde variant. Bestel ook eenvoudig de benodigde stormankerset en ventilatieroosters mee. U vindt deze producten bij de extra opties. De dakplankspijkers en asfaltnagels worden standaard meegeleverd.

Kies uw dak

U kunt bij de Blokhut 5x4+2Z uw eigen dak samenstellen. Zo heeft u keuze uit twee verschillende dakshingles in vier verschillende kleuren. Wilt u de Interflex 5x4+2Z blokhut nog luxer maken? Dan kunt u kiezen voor onduvilla dakpanplaten.

Verduurzamen: impregneren of verven in een kleur

Deze Interflex 5x4+2Z blokhut is naar eigen smaak te behandelen of te coaten. Standaard wordt het huis onbehandeld en ongecoat geleverd. Tegen meerprijs bieden we een houtbehandeling en coating aan.

U heeft voor de behandeling van deze Interflex 5x4+2Z blokhut 3 opties.

1. Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) kost ca. 4-6 weken levertijd extra. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u zelf een kleur of beits aanbrengen? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Laat uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Het laten coaten kost ca. 6-8 weken extra levertijd. U kunt kiezen uit een volledige coating van het huis, of enkel de buitenzijde. De coating gebeurd met een 2-laags coating en is de meest duurzame behandelmethode van uw blokhut. bij deze behandeling kunt u kiezen uit 6 verschillende kleuren. Deze methode zorgt ervoor dat het verfwerk jaren goed blijft.

Bijbehorend bij dit product