Logo Gadero
service

Houten huis

Bent u op zoek naar een prefab houten huis in de vorm van een complete houten woning? Of gaat u van een houten huis een hobbyruimte, tiny house of mantelzorgwoning maken? Wij verkopen diverse tiny house houten woningen als bouwpakket. Ook kunt u een houten huis kopen om te verhuren op een camping. De mogelijkheden voor een houten woning bouwen naar eigen smaak en wensen zijn eindeloos. U kunt er niet omheen: een houten huis is hot! Vind hier het houten chalet van uw dromen.

Waar is een houten huis van gemaakt?

De hoofdreden dat mensen kiezen voor de bouw van een houten woning, is dat het gemaakt wordt van natuurlijke materialen. Zelfbouw houten huizen zijn gemaakt van gestapelde blokhutprofielen in Scandinavisch vuren. De houten woning wordt compleet met dubbel glas, dakbedekking en deuren geleverd. Voor de isolatie dient u zelf te zorgen.

Houten huis zelf bouwen

Maak prefab blokhut woningen van blokhut profielen leveren wij ook bouwhout voor zelf op maat een houten huis bouwen. Wij leveren alles van blank vuren SLS houten balken voor houtskeletbouw tot Red cedar, Siberisch Lariks of thermisch Ayous voor de gevelbekleding

Houten huis op maat

Naast de luxe houtbouw bouwpakketten levert Gadero ook bouwhout voor maatwerk projecten. Denk aan vuren SLS hout, geïmpregneerd grenen, Lariks Douglas hout, Eiken en Red cedar voor gevelbekledingen. Of ontwerp u eigen blokhut op maat met onze handige blokhut rekentool. Daarbij bieden we 1001 mogelijkheden in dakbedekkingen. Van EPDM rubberfolie voor een plat dak tot dakpanplaten, aquapan en Easyriet rietdakplaten. Tevens leveren wij CLT panelen. Wij leveren deze kant en klare houten woningen als bouwpakket in heel Nederland en België onder gunstige Thuiswinkel Waarborg Servicegaranties.

Waarom een houten huis bouwen?

Een houten huis bouwen betekent extra ruimte om te wonen. Daarnaast draagt u bij aan de duurzaamheid. Tevens heeft een huis van hout meer sfeer dan een bouwwerk van steen. Wonen in een houten huis is uniek. Onze houten woningen van 10m2 tot ruim 100m2 zijn gemaakt van blokhutprofielen. Deze prefab houten huizen kunt u voor meerdere doeleinden inzetten, namelijk als:

  • Houten kantoor (uitbouw of vrijstaand tuinkantoor)

  • Vakantiehuisje of vakantiebungalow (bouw dan onze bouwpakketten eenvoudig op een houten vlonder)

  • Zorgwoning van hout (mantelzorg woning van circa 30-40m2)

  • Tiny house of tijdelijke woning (handig bij nieuwbouw)

  • Werkruimte / hobbyruimte denk aan nagelstudio, massagesalon

  • Mancave met dartruimte enz

  • Fotostudio aan huis

  • Houten chalet op volkstuin

  • Clubhuis met of zonder overkapping

  • Extra huisje voor in de tuin voor kinderen die geen woning kunnen kopen