Logo Gadero
service

Blokhut 5x4 Interflex 540 x 440 x 265 cm + Luifel 60 cm Wanddikte 50mm

Productnummer
DE112099
Woonhuiskwaliteit deuren en ramen
Wanddikte 50mm
Hoogwaardig Scandinavisch vurenhout
blokhut_5x4_interflex_onbehandeld
blokhut_4x5_interflex_gecoat_sfeer_donkergrijs_wit
blokhut_5x4_interflex_behandeld
afmetingen_blokhut_5x4
Per stuk,vanaf

4.688,95

incl. BTW

Op voorraad
Details
Diepte
440 cm
Breedte
540 cm
Hoogte
265 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Funderingsbalken met afwatering
4.688,95incl. BTW
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Stevige wanddikte van 50mm

 • Gemaakt van hoogwaardig Scandinavisch vurenhout

 • Uit te breiden met diverse opties

 • Voorzien van luxe ramen en deuren

 • Behandeling en dakpanelen niet standaard meegeleverd

Specificaties

Gewicht
1900 kg
Wanddikte
50 mm
Materiaal
Hout
Houtsoort
Scandinavisch vuren
Kleur
Blank
Breedte
540 cm
Diepte
440 cm
Hoogte
265 cm

Blokhut 5x4 Interflex 540 x 440 x 265 cm + Luifel 60 cm Wanddikte 50mm

De Interflx blokhut 5x4 is een luxe buitenhuis met eindeloos veel mogelijkheden en functionaliteiten. Zo is het een zeer fijn buitenhuis die u kunt gebruiken als ontspanningsruimte of gastenverblijf. Met een wanddikte van 50mm en woonhuiskwaliteit ramen en deuren is het buitenhuis zowel in de zomer als winter een genot om te verblijven. De deuren en ramen zijn tevens voorzien van isolatieglas om het klimaat in de blokhut zo aangenaam mogelijk te houden.

Afmetingen en specificaties

Met een binnenmaat van 500x400cm heeft de Interflex 5x4 blokhut een vloeroppervlak van 20.9m2. De zijwanden hebben een hoogte van 208cm en lopen in een punt naar een nokhoogte van 265cm. Het huis is voorzien van een dubbele deur en een enkele raam onder de veranda. In de zijkant vindt u een luxe dubbele draaikiepraam. Alle deuren en ramen zijn voorzien van isolatieglas.

Opties

Standaard wordt de blokhut geleverd zonder vloer en fundering. U kunt deze los bijbestellen in onbehandelde of geimpregneerde variant. Bestel eenvoudig via de extra opties de benodigde stormankerset en ventilatierooster mee. Dakplankspijkers en asfaltnagels worden standaard meegeleverd.

Kies uw dak

U kunt bij de Blokhut uw eigen dak samenstellen. Zo heeft u keuze uit twee verschillende dakshingles in vier verschillende kleuren. Wilt u de Interflex 5x4 blokhut nog luxer maken? Dan kunt u kiezen voor onduvilla dakpanplaten.

Verduurzamen: impregneren of verven in een kleur

Deze Interflex 5x4 blokhut is naar eigen smaak te behandelen of te coaten. Standaard wordt het huis onbehandeld en ongecoat geleverd. Tegen meerprijs bieden we een houtbehandeling en coating aan.

U heeft voor de behandeling van deze Interflex 5x4 blokhut 3 opties.

1. Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) kost ca. 4-6 weken levertijd extra. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u zelf een kleur of beits aanbrengen? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Laat uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Het laten coaten kost ca. 6-8 weken extra levertijd. U kunt kiezen uit een volledige coating van het huis, of enkel de buitenzijde. De coating gebeurd met een 2-laags coating en is de meest duurzame behandelmethode van uw blokhut. bij deze behandeling kunt u kiezen uit 6 verschillende kleuren. Deze methode zorgt ervoor dat het verfwerk jaren goed blijft.