Blokhut 5x4 Interflex 540 x 440 x 265 cm + Luifel 60 cm Wanddikte 50mm

Productnummer: DE112099 Woonhuiskwaliteit deuren en ramen   |   Wanddikte 50mm   |   Hoogwaardig Scandinavisch vurenhout

Aangepaste levertijd Levertijd ca. 4-6 weken

€ 6.821,95 € 4.731,71 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 100,55 p.m. *
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren (impregneren levertijd 6-8 weken)
Funderingsbalken met afwatering
Ventilatieroosters
Dompel Geïmpregneerd (Groen) - (Levertijd 8-12 weken)
Dakbedekking Puntdak Interflex
Coaten Wandlaag Basiskleur (2-laags) - (levertijd 8-14 weken)
Coaten Accentkleur (2-laags) - (Let op! Enkel te kiezen bij selecteren optie: Coaten Wandlaag Basiskleur)
Dakplankspijkers Interflex
Asfaltnagels Interflex
Stormankerset metaal 4-delig
Luxe Luiken Interflex
Samenstelling Sluiten
  • € 4.731,71 Standaardproduct Blokhut 5x4 Interflex 540 x 440 x 265 cm + Luifel 60 cm Wanddikte 50mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut 5x4 Interflex 540 x 440 x 265 cm + Luifel 60 cm Wanddikte 50mm

  • Stevige wanddikte van 50mm
  • Gemaakt van hoogwaardig Scandinavisch vurenhout
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Voorzien van luxe ramen en deuren
  • Behandeling en dakpanelen niet standaard meegeleverd

Blokhut 5x4 Interflex 540 x 440 x 265 cm + Luifel 60 cm Wanddikte 50mm

De Interflx blokhut 5x4 is een luxe buitenhuis met eindeloos veel mogelijkheden en functionaliteiten. Zo is het een zeer fijn buitenhuis die u kunt gebruiken als ontspanningsruimte of gastenverblijf. Met een wanddikte van 50mm en woonhuiskwaliteit ramen en deuren is het buitenhuis zowel in de zomer als winter een genot om te verblijven. De deuren en ramen zijn tevens voorzien van isolatieglas om het klimaat in de blokhut zo aangenaam mogelijk te houden.

Afmetingen en specificaties

Met een binnenmaat van 500x400cm heeft de Interflex 5x4 blokhut een vloeroppervlak van 20.9m2. De zijwanden hebben een hoogte van 208cm en lopen in een punt naar een nokhoogte van 265cm. Het huis is voorzien van een dubbele deur en een enkele raam onder de veranda. In de zijkant vindt u een luxe dubbele draaikiepraam. Alle deuren en ramen zijn voorzien van isolatieglas.

Opties

Standaard wordt de blokhut geleverd zonder vloer en fundering. U kunt deze los bijbestellen in onbehandelde of geimpregneerde variant. Bestel eenvoudig via de extra opties de benodigde stormankerset, ventilatierooster, dakplankspijkers en asfaltnagels mee.

Kies uw dak

U kunt bij de Blokhut uw eigen dak samenstellen. Zo heeft u keuze uit twee verschillende dakshingles  in vier verschillende kleuren. Wilt u de Interflex 5x4 blokhut nog luxer maken? Dan kunt u kiezen voor onduvilla dakpanplaten.

Verduurzamen: impregneren of verven in een kleur

Deze Interflex 5x4 blokhut is naar eigen smaak te behandelen of te coaten. Standaard wordt het huis onbehandeld en ongecoat geleverd. Tegen meerprijs bieden we een houtbehandeling en coating aan. 

U heeft voor de behandeling van deze Interflex 5x4 blokhut 3 opties.

1. Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) kost ca. 4-6 weken levertijd extra. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u zelf een kleur of beits aanbrengen? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Laat uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Het laten coaten kost ca. 6-8 weken extra levertijd. U kunt kiezen uit een volledige coating van het huis, of enkel de buitenzijde. De coating gebeurd met een 2-laags coating en is de meest duurzame behandelmethode van uw blokhut. bij deze behandeling kunt u kiezen uit 6 verschillende kleuren. Deze methode zorgt ervoor dat het verfwerk jaren goed blijft.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met Luifel Interflex Blokhut 5x4 Onbehandeld Blokhut 5x4 Interflex 540 x 440 x 265 cm + Luifel 60 cm Wanddikte 50mm Woonhuiskwaliteit deuren en ramen   |   Wanddikte 50mm   |   Hoogwaardig Scandinavisch vurenhout
€ 6.821,95 € 4.731,71 Per stuk incl. BTW