Logo Gadero
service

Tweezijdige potdekselplanken

Met deze Lariks Douglas tweezijdige potdekselplanken maakt u een wand met aan 2 zijden een gelijk aanzicht. Dergelijke potdekselplanken, ook wel dubbelzijdige Zweeds rabat genoemd, zijn 37 mm breed aan de onderkant en 11 mm aan de bovenkant. Middels een startprofiel op een betonband onderlangs en verticale latten die een u-profiel vormen aan de palen, houdt u deze rabatplanken op zijn plaats. Met een afdeklat kunt u de bovenzijde afwerken.

Wij bezorgen deze bijzondere Zweeds rabat planken voor schuttingen en wanden van overkappingen overal in Vlaanderen en Nederland. Kies uit blank Lariks Douglas of zwart gespoten. Bekijk ook onze standaard Zweeds rabat potdekselplanken met 1 zichtzijde.

Wij adviseren bij dubbelzijdige potdekselplanken een overspanning van 1.5 a 2 meter. Plaats de palen en opsluitband met startprofiel altijd uiterst waterpas. Maakt u een wand van een overkapping met deze potdekselprofielen, dan bespaart u een hoop hout voor het maken van een raamwerk. Voor schuttingen adviseren nooit de Zweeds rabat planken vastschroeven aan de palen. Ook de bovenstaande afdeklat nooit vastschroeven aan uw potdekselplanken.