Blokhut Georg 300 x 260 x 250 cm + Voorluifel 260 cm Wanddikte 28 mm

Productnummer: DE11153   |   Met diepe Luifel van 260 cm   |   1

2 stuks op voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 1.791,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 8-10 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Montageservice (Alleen in Nederland)
Samenstelling Sluiten
  • € 1.791,95 Standaardproduct Blokhut Georg 300 x 260 x 250 cm + Voorluifel 260 cm Wanddikte 28 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Georg 300 x 260 x 250 cm + Voorluifel 260 cm Wanddikte 28 mm

  • Zeer ruime voorluifel 260 cm diep
  • Inclusief Dubbele Deur met enkel glas
  • Uit te breiden met diverse opties
  • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut Georg 300 x 260 x 250 cm + Voorluifel 260 cm Wanddikte 28 mm

U zoekt een houten tuinhuis van blokhutplanken met een ruime overkapping aan de voorzijde? Blokhut Georg van Tuindeco voldoet! Deze blokhut bestaat uit 28mm dikte onbehandelde A-kwaliteit Scandinavisch vuren. Deze unieke blokhut is perfect wanneer u op zoek bent naar een ruime houten tuinhuis met ruime luifel aan de voorzijde. Deze blokhut biedt met de luifel van maar liefst 260 cm diep en ca. 300 cm breed vollop ruimte voor bijvoorbeeld een tuintafel of loungeset. Deze Blokhut 5x3 meter genaamd George, is van Tuindeco en is ideaal als opslag voor uw tuinmeubelen en tuingereedschap. 

Afmetingen blokhut Georg

De funderingsmaat van het tuinhuis is 282 cm x 242 cm. De afmetingen van de blokhut zijn 300 x 260 cm. De luifel van de blokhut is 300 cm breed en 260 cm diep. De totale diepe van deze blokhut inclusief luifel komt daarmee op ca. 520 cm. De blokhut heeft een nokhoogte van 247 cm. De dubbele deuren zijn inclusief kozijn 164 x 192 cm en is voorzien van enkel glas. De roedes voor de deuren worden los meegeleverd. De dikte van de blokhutprofielen zijn 28 mm. 

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Georg kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Georg. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Standaard bij blokhut Georg

De dubbele deur is voorzien van een raam met enkel glas en wordt met hang- en sluitwerk geleverd en met cillinderslot. De roedes voor de deur worden los meegeleverd. Daarnaast krijgt u een werkbeschrijving.

Deze blokhut Georg met wanden van 28mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties:

1. Door ons uw blokhut Georg te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Grondverflaag machinaal laten spuiten - De levertijd van machinaal laten spuiten van een grondlaag vindt u hier. De levertijden hier van kunnen in het zomerseizoen en rond de bouwvak oplopen. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen. 

Dakbedekking

Blokhut Georg wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Via de extra opties kunt u tal van duurzame vormen van dakbedekking bijbestellen (meerprijs). Kies bijvoorbeeld uit dakshingles in diverse kleuren en stijlen, stoere verzinkte stalen Easypan Dakpan-profielplaten of lichtgewicht Aquapan dakplaten. Voor de Dakpan-profielplaten en de Aquapan dakplaten geldt dat deze als complete set word geleverd. Voor Aquapan dakplaten wordt geadviseerd om dakleer als onderlaag te gebruiken. Kijk bij de extra opties voor het meebestellen van de door u gewenste dakbedekking (sterk aanbevolen). Deze blokhut Georg heeft een stevige constructie en is daarom ook geschikt om te bedekken met houten dakpannen of gebruikte dakpannen

Let op! Wanneer u kiest voor het plaatsen van Dakpanprofielplaten bij Blokhut Georg adviseren wij om bredere windveren van geïmpregneerd vuren mee te bestellen als extra optie. 

Dakgootsets

Voor het afvoeren van hemelwater kunt u tevens nog complete dakgootsets meebestellen. Kijk voor de extra opties voor het meebestellen van bijvoorbeeld een dakgootset kunststof antraciet (65 of 100 mm) of dakgootset vuurverzinkt van 125 mm.

Montage service

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit een meerprijs verbonden. Deze meerprijs vindt u terug bij de extra opties, maar vergeet niet om ook de opties zoals bijvoorbeeld de dakgootset zelf mee te bestellen wanneer u deze wenst.

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een verharde en waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van overige opties, dient u op te vragen door een aanmeldingsformulier in te vullen. Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning. Qua planning kunt u rekening houden met een aantal weken, uiteraard ook afhankelijk van de levertijd van de artikelen.

Bekijk hier meer informatie over de blokhut montageservice en lees voorafgaand de algemene voorwaarden goed door is ons advies!

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
Prima model tuinhuis voor onze tuin! Deuren blijven mooi droog en veel overdekte ruimte dankzij ruime overkapping.

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
+ Voorluifel 260 cm Blokhut Georg Blokhut Georg 300 x 260 x 250 cm + Voorluifel 260 cm Wanddikte 28 mm   |   Met diepe Luifel van 260 cm   |   Op voorraad
€ 1.791,95 Per stuk incl. BTW