Blokhut Dora met overkapping 500 x 300 x 217 cm Geïmpregneerd

ACTIE: Gratis verzending   |   Inclusief Glaswerk en 20m2 Dakleer   |   Geïmpregneerd zit al bij de prijs in

€ 1398,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakgootset
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Daktrim
Ventilatie
Stormankerset
Extra Achter- en zijwanden
Piketpalen (voor constructieliggers)
Dakbedekking plat dak
Totaal voor dit product
  • € 1398,95Dit product
€ 1398,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Dora met overkapping 300 x 500 x 217 cm Geïmpregneerd

  • Standaard geimpregneerd
  • 28 mm dikke profielen
  • Gratis bezorging
  • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE11197
Afmetingen:
500 x 300 x 217 cm
Extra:
Aanbieding
Behandeling:
Geïmpregneerd
Wanddikte:
2.8 cm
Deurhoogte:
190 cm
Materiaal:
Scandinavisch Vuren
Breedte:
500 cm
Diepte:
300 cm
Hoogte:
217 cm

Blokhut Dora met overkapping 300 x 500 x 217 cm Geïmpregneerd

ACTIE: Gratis verzending voor deze Blokhut Dora geïmpregneerd. Uniek is dat deze overkapping van 5 bij 3 meter met berging of blokhut met luifel, het is maar hoe u het noemt, standaard al onder hoge druk geïmpregneerd is. U hoeft dus niet 3-4 weken te wachten of een behandelde blokhut met overkapping. Wij leveren deze reeds geïmpregneerde blokhut met luifel model Dora binnen een week bij u thuis voor een hele lage prijs. U begrijpt dan ook dat blokhut Dora met zijluifel tot onze hardlopers behoort. 

Afmeting

De totale grootte is 5 meter breed bij 3 meter diep, bekijk de afbeeldingen voor een schetsfoto. Door de breedte van 300 centimeter, de diepte van 300 centimeter en de hoogte van 210 centimeter is deze blokhut ideaal te gebruiken als opberging voor bijvoorbeeld tuinmeubelen of tuingereedschap. Het luifel gedeelte is 200 cm breed bij 300 cm diep. De wanddikte van deze blokhut is 28 millimeter. Het raam in de deuren is van echt glas (enkel). De funderingsmaat is 480x280 cm. De deurmaat inclusief kozijn is 162x188 cm. De rechte staander is 7x7 cm dik. 

De hoogte aan de voorzijde is 210 cm en de achterzijde is 190 cm. Het dak loopt dus schuin af naar achteren. Door uw blokhutoverkapping op betonbanden en betonpoeren te plaatsen kunt u de hoogte iets verhogen. 

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levernsduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 cm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergrond met 6x6 cm piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constuctiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet; deze funderingsbalken steken ongeveer 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Inbegrepen

Bij blokhut met overkapping Dora bevatten standaard bij de levering:

  • 26.5 m2 dakleer
  • Bevestigingsmateriaal
  • Bouwtekening
  • Groen geïmpregneerd
  • 28 mm dikke profielen

Noord Europees vurenhout

Deze blokhut met overkapping is vervaardigd uit Noord Europees vurenhout. In Noord Europa is het kouder waardoor de bomen trager groeien. Hierdoor hebben de bomen fijnere groeiringen, dit uit zich in steviger hout van een hogere kwaliteit dan de rest van het Europese Vuren. 

Extra wand

Wilt u blokhut Dora graag dicht maken? Dat is vanaf nu mogelijk bij Gadero. Kies bij extra opties voor 1 extra zijwand en maak blokhut Dora dicht. Zo bent u beschermd tegen weer en wind en bovendien creëert u zo meer privacy. De wand wordt gemonteerd middels een dubbele u-lijst en is gemaakt van blokhutprofielplanken.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatieroosten boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters.  


Vragen & antwoorden over dit product

Goedenmiddag,

Deze blokhut kan ook gespiegeld worden opgebouwd.

Deze standaard pakketten zijn niet uit te breiden. Wel is het los bestellen van de benodigde materialen natuurlijk mogelijk.

U kunt de blokhut verhogen door de extra wandlaag als aanvullende optie bij te bestellen.

Geen must, wel aanbevolen, zo gaat uw blokhut ook langer mee, immers uw wanden blijven droger.

Bekijk onze blokhut Cashback actie en ontvang 50 euro retour op uw aankoop in ruil voor uw foto's van het eindresultaat.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Aanbieding blokhut dora 300x500x217 cm Blokhut Dora met overkapping 300 x 500 x 217 cm Geïmpregneerd ACTIE: Gratis verzending   |   Inclusief Glaswerk en 20m2 Dakleer   |   Geïmpregneerd zit al bij de prijs in Ruim op voorraad
€ 1398,95 per stuk incl. BTW