Resysta

Gadero Houtsoorten

Resysta

Resysta

Resysta is het ‘hout’ van de toekomst. Het mooie aan dit hoogwaardige biobased product is dat er geen hout aan te pas komt, maar dat het wel de look and feel van hout heeft. Resysta is namelijk volledig gemaakt van biologisch restafval en bestaat voor 60% uit rijstvlies, 22% uit zout en voor 18% uit minerale oliën. Het resultaat is een oersterk materiaal, met alle voordelen van hout, maar geen van de nadelen.

  • Duurzaamheidsklasse 1
  • Volledig biobased product
  • Geschikt voor vlonders, onderbalken, gevelbekleding en schuttingen
  • Resysta is een hoogwaardig product dat geen noesten bevat, niet scheurt en nauwelijks werking kent

Toekomst van hout

Reysta vlonder water

Het is niet voor niets dat Resysta de toekomst van hout genoemd wordt. Zo heeft Resysta geen last van noesten, scheuren, kleurverschil of sterke werking. Daarnaast splintert, barst en rot het niet. Dit duurzame en sterke materiaal is ook nog eens heel goed voor het milieu, omdat het materiaal 100% recyclebaar is. Het bevat geen hout of plastic, terwijl het toch het gevoel en de structuur van authentiek hout heeft. Resysta heeft een natuurlijke en chique uitstraling en is geschikt voor veel verschillende toepassingen. Dit innovatieve materiaal wordt bij Gadero niet voor niets met 15 jaar garantie aangeboden.

Voordelen Resysta

Hoewel Resysta geen hout is en ook geen hout bevat voelt het wel aan als hout. Resysta is ook hetzelfde te bewerken als hout. Boren, frezen, schuren en zagen: het is allemaal mogelijk. Daarnaast absorbeert Resysta geen water en groeien er geen algen op. Dit zorgt ervoor de planken eigenlijk helemaal niet glad worden. Het is een anti-slip klasse C product, dit is één van de hoogste anti slip klassen. Hierdoor is het een geliefde composiet terrasplank om te gebruiken voor verschillende maritieme doeleinden, in de horeca en bij terrassen voor senioren.

Ideaal voor bij de zee

Resysta vlonder zwembad

Resysta is weerbestendig, hierdoor kennen vlonderplanken van dit materiaal nagenoeg geen werking. Het grote voordeel hiervan is dat u met onzichtbare clips een hele strakke naadloze vlonder kunt leggen. Daarnaast zijn de planken UV-bestendig, wat betekent dat ze kleurvast zijn. Ook zout heeft geen invloed op Resysta terrasplanken, dit maakt Resysta geliefd materiaal voor een terras aan zee of langs het zwembad.

Wij verkopen verschillende Resysta producten: van vlonderplanken en constructiebalken tot tuinschermen en rhombus. U heeft de keuze uit veel verschillende kleuren, zodat u altijd de gewenste terrasplank of tuinscherm vindt. Houthandel Gadero is officiële Resysta dealer in Nederland.

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!