Logo Gadero
service

Pergola met schaduwdoek

Met onze schaduwdoek sets koopt u een zonnedoek met bijbehoren houten palen/frame en alle benodigde bevestigingsmaterialen. Zo hoeft u niets meer op maat te zagen en hoeft u niet meer na te denken over bijbehorende palen of pergola voor het ophangen van uw schaduwdoek. Wij bezorgen schaduwdoek sets overal in Nederland en België voor aantrekkelijke prijzen. Bekijk ook onze standaard schaduwdoeken in driehoek en vierkant formaat!

Onze pergola met doek sets zijn voorzien van een compleet pergola bouwpakket, hierin heeft u de keuze uit verschillende pergola's en vindt u bijbehorende houten palen, balken, koppelstukken voor het bouwen van uw pergola. Daarnaast krijgt u een harmonica zonnedoek of schaduwdoek waarbij alle benodigde bevestigingsmaterialen worden meegeleverd. Zo hoeft u niets meer op maat te zagen en hoeft u niet meer na te denken over bijbehorende bouwmaterialen voor uw pergola of voor het ophangen van uw harmonicadoek.

Wij bezorgen onze pergola met doek sets overal in Nederland en België voor aantrekkelijke prijzen. Kies uit houten pergola's met open en dicht te schuiven schaduwdoeken in verschillende kleuren, namelijk antraciet grijs, zand geel, zwart of gebroken wit. Wij leveren deze vrijstaande pergola's en aanbouw veranda's met verschuifbare harmonica schaduwdoeken bovendien uit eigen voorraad snel bij u thuis. Kies uit 24-48 uurs of standaard levering.

A-kwaliteit harmonica schaduwdoek voor uw pergola

Bij onze pergola met doek sets leveren wij uitsluitend hoogwaardig hout en de betere schaduwdoeken van het A-merk Nesling of Tuindeco. De zonwerende doeken van Nesling zijn 90-95% UV-werend en vochtwerend / schimmelwerend.

Wilt u een frame op maat bouwen? Ontdek dan onze vierkante palen en kant en klare stalen verbindingshoeken voor houten pergolaframes. Raadpleeg ook onze klustips voor het maken van degelijke constructies.

Zoekt u een los doek? Bekijk ook onze standaard schaduwdoeken in driehoek en vierkant formaat!

Schaduwdoeken inspiratie