Blokhut James 400 x 280 x 236 cm + 120 cm Luifel Wanddikte 44 mm

Productnummer: DE11458 Gehard Dubbel Glas   |   Veel lichtinval   |   Uit te breiden met diverse opties

€ 4.877,45 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 4-6 weken)
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Daktrim
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Samenstelling Sluiten
  • € 4.877,45 Standaardproduct Blokhut James 400 x 280 x 236 cm + 120 cm Luifel Wanddikte 44 mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut James 400 x 280 x 236 cm + 120 cm Luifel Wanddikte 44 mm

  • Uit te breiden met diverse extra opties
  • Veel lichtinval
  • Gehard dubbel glas
  • Wanddikte 44 mm
  • Standaard geleverd zonder dakbedekking
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Blokhut James 400 x 280 x 236 cm + 120 cm Luifel Wanddikte 44 mm

Op zoek naar een moderne blokhut met luifel om thuis te kunnen werken? Daarvoor wilt u een houten tuinkantoor met veel glas en 44 mm dikke wand plaatsen in uw tuin? Blokhut James biedt dan alles wat u zoekt. Dit is een ruime houten tuinhuis van 400 x 280 cm groot en 236 cm hoog. Daarnaast beschikt tuinhuis James aan de voorkant over een luifel die nog een 120 cm extra diepte toevoegd. De totale diepte komt daarmee op 400 cm. Deze houten monderne blokhut heeft een lessenaardak. Hiermee valt tuinhuis James onder de 4 x 3 meter blokhutten.

Tuinhuis James beschikt over grote te openen ramen met veel glas en heeft hierdoor een modern karakter. Blokhut James is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een robuuste wanddikte van 44 mm. Hierdoor is deze fraaie blokhut ook ideaal te gebruiken als bijvoorbeeld een tuinkantoor. 

Blokhut James - wanddikte 44 mm en gehard dubbel glas

Aan de voorkant van deze royale tuinhuis bevinden zich twee grote ramen en een dubbele deur met een grote ramen. Links van Blokhut James bevindt zich ook nog eens een groot raam. Hiermee biedt deze houten blokhut James met luifel niet alleen veel lichtinval maar ook een ruime doorgang voor al uw grote tuinmeubelen en tuingereedschap. De 3 stuks grote ramen en de dubbele deur wordt standaard geleverd met gehard dubbel glas.

Hout geschaafd Ja Afmetingen 400x300+120 cm Funderingsmaat 380x280 cm Nokhoogte 236 cm Luifel voorzijde 120 cm Ramen 3 te openen (81x189) Deuren 1 (151x202) Beglazing Gehard Dubbelglas Daksoort Lessenaarsdak Dakbedekking Exclusief Dakoppervlak 18.5 m² Inhoud 22.2 m³ Oppervlakte (m²) 10.1 m² Gespiegeld op te bouwen? Nee Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding Starterset (extra optie)

Voor Blokhut James kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut James. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Laten impregneren en transparant aflakken - Door ons uw blokhut James laten impregneren (aanbevolen) betekent dat uw tuinhuis in een bad impregneermiddel dompelen. Het impregneermiddel beschermt tegen schimmels en (standaard) insecten. De actuele levertijd van door ons laten impregneren vindt u hier. Deze levertijd kan in het drukke voorjaar en zomer oplopen.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis daarna doorgaans met onze transparante Embadecor beits.

2. Zelf verven in een kleur - Wilt u liever uw blokhut in bijvoorbeeld een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Behandel wel altijd eerst met een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs voordat u begint met opbouwen. Dat kunt u de blokhutplanken e.d. immers goed behandelen. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren zie onze kleuze Embalan beitsen. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw, zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt, aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor bijvoorbeeld bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Grondverflaag machinaal laten spuiten - De levertijd van machinaal laten spuiten van een grondlaag vindt u hier. De levertijden hier van kunnen in het zomerseizoen en rond de bouwvak oplopen. Let op, dakbeschotplanken worden niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we deze grondverf spuitlaag. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan beits in kleur na keuze. 

Fundering

Deze blokhut/berging James is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingbalken wilt meebestellen. (sterk aanbevolen)

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Dakbedekking

Blokhut James wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Easy-roofing Zelfklevende Dakfolie of EPDM. Wij adviseren om het dak te bedekken met EPDM.

Let op: bestel voor elke 5m2 aan EPDM, een extra bus spuitlijm mee!

Voor de afwerking van het dak en dakbedekking raden ook aan om een daktrimset als extra optie mee te bestellen. Kies uit een Daktrim Set in standaard Aluminium kleur of in mondern Antraciet.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van houten blokhut James kunt u tevens als extra optie complete dakgootsets meebestellen. Kies uit een dakgootset 65mm of 100mm van kunststof in de kleur antraciet of een verzonken dakgootset 125mm. De dakgootset worden compleet als set geleverd inclusief bevestigingsmateriaal. 

Afmetingen

Blokhut James is 400 cm breed, 280 cm diep en heeft een hoogte van 236 cm aan de voorkant. Aan de voorkant bevindt zicht een luifel van 120 cm diep. Deze grote houten blokhut heeft een dubbele deur van 151 x 202 cm (inclusief kozijn). Aan de voorkant bevinden zich twee te openen brede ramen van 81 x 189 cm (inclusief kozijn). Links bevindt zich tevens een te openen brede raam van 81 x 189 cm (inclusief kozijn). De funderingsmaat van het tuinhuis James bedraagt 380 x 280 cm. De hoekverbindingen zijn wind en waterdicht. De wanddikte is 44 mm. 

Vergelijkbare modellen

Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen. Wilt u ditzelfde model in ca. 6 x 4 meter zonder voorluifel? Kies dan voor blokhut Gabriella. Wilt u dit model in 4 x 3 meter zonder een voorluifel, bekijk dan blokhut Victoria.

Bestel 4x3 meter blokhut James nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.

Montage

Ziet u er tegenop om de montage zelf uit te voeren? Laat het dan uitvoeren door onze professionele montage service! De montagekosten vindt u terug in de extra opties en kunt u eenvoudig aanvinken en afrekenen. Aan de montage van extra opties, zoals een houten vloer, zit er een meerprijs verbonden. Wat zit inbegrepen in de montage service? Dat is het plaatsen van de blokhut op funderingsbalken, het monteren van dakgoten, en alle soorten dakbedekking. (m.u.v. aquapan en dakpanplaten)

LET OP: u dient zelf te zorgen voor een waterpas ondergrond. De prijzen voor het monteren van een fundering op piketpalen dient u op te vragen via www.gadero.nl/montage.

Wij nemen na het plaatsen van de bestelling contact met u op over de planning.

Wilt u liever zelf een blokhut op maat maken? Bekijk onze blokhutplanken!

Vragen? Lees hier alle details en vragen over blokhutten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut James Blokhut James 400 x 280 x 236 cm + 120 cm Luifel Wanddikte 44 mm Gehard Dubbel Glas   |   Veel lichtinval   |   Uit te breiden met diverse opties Op voorraad
€ 4.877,45 Per stuk incl. BTW

Stem op Gadero.nl voor website van het jaar!