Logo Gadero
inspiratieservice

Garapa vlonderplanken

Zoekt u sterke hardhouten vlonderplanken? Denk dan eens aan Garapa vlonderplanken! Deze duurzame houtsoort komt uit Zuid-Amerika en is erg stabiel en mooi van kleur. Kies uit 20 en 21 mm terrasplanken met groeven, ribbels of glad geschaafde. Het is ook mogelijk om de Garapa planken met B-fix clips onzichtbaar te monteren. Bekijk onderstaande diverse terrasplanken van Garapa hardhout voor een aantrekkelijke prijs!

Wat is Garapa hout?

Garapa is een zeer stabiele houtsoort die weinig werking kent. De planken hebben een levensduur van 20 jaar en daarmee valt de houtsoort in duurzaamheidsklasse 2. De populaire houtsoort komt uit Zuid-Amerika.

Deze hardhoutsoort zit overal net tussen in. Garapa heeft vergelijkbare eigenschappen met Bankirai hardhout, maar is net wat minder sterk. Het hout is wel weer stabieler en mooier dan Keruing hout.

Garapa hout adviseren wij enkele weken na het leggen, bij een aangename temperatuur tussen de 15 en 18 graden, te behandelen met hardhoutolie. Zo neemt het hout minder vocht en vuil op. Kiest u de vlak geschaafde terrasplanken? Dat is een goede keuze. Deze zijn eenvoudig schoon te vegen. Bovendien spoelt vuil en water hier vanzelf al goed af. 

Voor de beste kwaliteit hardhouten vlonderplanken bent u bij Gadero op de juiste plek! Shop soortgelijke producten uit de vlondercategorie en geniet binnenkort van uw prachtige Garapa vlonder!

Vlonder inspiratie