Vlonderbouw Accessoires

Vlonderbouw Accessoires

Naast 1001 vlonderplanken bestelt u bij Gadero ook allerlei handige toebehoren. Denk aan hoogwaardige RVS vlonderschroeven of clips en gronddoek tegen onkruid. Maar ook hardhoutolie voor extra duurzaamheid en minder kans op gladheid. Kortom, bouw uw complete houten vlonder met artikelen van houthandel Gadero. Wij bezorgen vlonderhout en bijproducten overal in Nederland en Vlaanderen. Daarbij bent u zeker van Thuiswinkel servicegaranties. Lees tevens meer dan 4000 reviews van eerdere kopers bij Gadero, uw specialist in hout en toebehoren voor terrassen. 

Bekijk ook onze handige klustips met tips voor het vakkundig bouwen van een vlonder van hardhout, composiet of met onzichtbare clips. 

Let op, onderschat het nut van een vlonderschroef niet. Deze vangen de werking van hout op. Onze 5 x 50 mm RVS 410 schroeven van Wovar zijn het meest gebruikt bij planken van 21, 25 en 28 mm dikte. Deze zijn eenvoudig te verwerken en knappen nagenoeg nooit. Bij hardhout voorboren aanbevolen met 3.5 mm boor, bij zachthoutsoorten als Lariks Douglas en geïmpregneerd grenen juist niet voorboren! Boor niet in 1 keer, maar haal uw boortje er in en er uit zodat deze niet te heet wordt.

Video de 10 meest gemaakte fouten bij het maken van een vlonder
 

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode