Logo Gadero
service

Houthandel Leiden

Bent u op zoek naar een houthandel in Leiden met een zeer breed aanbod? Wij staan bekend om ons zeer ruime aanbod tuinhout en bestrating. Hierbij moet u denken aan vlonderplankenblokhuttengevelbekledingschuttingen en sierbestrating. Wij bezorgen bovendien 2x per week overal in Leiden. Wij staan garant voor een houthandel waarbij u alles op een plek vindt, zo verkopen wij ook tuinbeits, schroeven en betonpoeren

Woont u nou in een van de omringende dorpen als: Valkenburg, Rijnsburg, Haaswijk, Oegstgeest, Leyhof, Leiderdorp, Achthoven, Vietwijk of Wassenaar? Wij leveren al het tuinhout bij u voor de deur. Wilt u liever het hout zien en advies op maat krijgen? Bezoek dan onze vestiging in Breukelen ca. 45 minuten met de auto vanaf Leiden. Houthandel Gadero ligt aan de straatweg 5 mooi gelegen aan de rivier de vecht.

Leiden staat bekend als stundenten stad ook is er veel hoogbouw. Wij hebben vele producten voor op het balkon, daarnaast hebben wij vele schuttingen om privacy te behouden. Bestel onze trendy tuinhout producten eenvoudig in een paar clicks. Plaats een veranda of overkapping zodat u de hele dag van de buiten omgeving kan genieten. 

Vragen over monteren of meer weten over een product? Lees de blogs, neem de klustips door, bekijk video's of bel gerust onze klantenservice die u graag te woord staat.

play video

Assortiment

Om uw privacy te behouden in de drukke stad bieden wij een ruim assortiment aan schuttingen. Bij het kiezen van een schutting komt er veel kijken. Zo moet u eerst de houtsoort kiezen wordt dit Lariks Douglasgeïmpregneerd of hardhout? Ook heeft u keuze tussen onze verschillende profielen, Deens rabat, Zweeds rabat, of rhombus. Daarnaast moeten er nog tussenpalen worden gekozen. Is een schutting te veel werk? Kijk dan bij onze tuinschermen

Wilt u meer genieten van het buitenleven en uw omgeving? Plaats dan een overkapping of blokhut in de tuin. Hierdoor kan u het gehele seizoen droog buiten zitten en daarnaast kan u alle tuin accessoires opbergen. Overkappingen voeren wij in vele soorten en maten. Onze populaire overkappingen zijn de kapschuur Bergen, zadeldak Hamar en de overkapping Oslo. Daarnaast verkopen wij ook prefab blokhutten in verschillende soorten en maten.

Woont u aan het water? Maak dan een steiger met onze vlonderplanken. Natuurlijk kan u van deze vlonderplanken ook een mooi terras leggen. Gaat u voor een luxe look? Neem dan een hardhout soort zoals BankiraiIpe of Padouk. Zoekt u een budget vlonder? Kies dan voor een geïmpregneerde vlonder of een vlonder van Lariks Douglas hout. Toch tegels in de tuin? Gadero heeft ook een zeer ruim assortiment aan sierbestrating. Zoekt u een binnenvloer? Voor uw parket, laminaat of PVC-vloer zit u ook goed bij ons.

Tuinhout bezorgen Leiden

Het gemak van een online houthandel is dat u alles in een keer eenvoudig besteld. Vervolgens wordt het geleverd bij u aan huis en zo kan u meteen aan de slag gaan. Wij bezorgen 1x per week in Gelderland dus ook bij u in Leiden. Bekijk de pagina over bezorginformatie voor alle informatie over het bezorgen bij u in de buurt. Toch nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice of vul het contactformulier in per email. 

Gadero Euvelgunner

Montage

Naast onze vele houtsoorten zoals garapamukulungured cedar en zelfs composiet bieden wij ook montage aan in Leiden en omstreken. Dus besteed u het werk liever uit? Kies dan voor onze montage service. Wij werken al lang samen met professionele en geschoolde ZZP'ers in de omgeving Leiden. Wij kiezen voor u de beste optie aan de hand van uw wensen. Dit kan voor het bouwen van een overkapping, maar ook werken wij samen met hoveniers die uw tuin compleet kunnen maken. Onze zakelijke partners krijgen 5% korting op de totaalprijs van hun bestelling.

Heeft u zelf een bedrijf binnen deze sector in de omgeving Leiden en wilt u graag met ons samenwerken? Wij zijn altijd op zoek naar bedrijven die voor ons willen monteren. Het gaat voornamelijk om vlonder bouwen, terras leggen, overkappingen of tuinhuizen plaatsen en schuttingen monteren. Heeft u ervaring in dit vakgebied en wilt u een partner van ons worden? Neem dan via dit formulier contact met ons op.

Onduidelijkheden of wilt u extra informatie? Contacteer ons via e-mail, telefonisch bel dan 050 - 230.61.51, vul een contactformulier in of maak een afspraak en kom langs bij een van onze vestigingen.