Logo Gadero
inspiratieservice

Interieur hout

Onder interieurhout verstaan wij speciale houtsoorten en artikelen die geschikt zijn voor binnen gebruik. Denk aan Barnwood voor deuren of lambrisering, Tigerwood voor meubels, wagonplanken voor een boekenplank en allerlei meubelhout voor tafels, kasten, enzovoorts. Heel populair zijn ook onze hardhouten boomstambladen voor tafels maken. 

Interieurbouwers kunnen bij Gadero bovendien een zakelijk account aanmaken. Gadero levert overal in Nederland en Vlaanderen onder veilige Thuiswinkel Waarborg servicegaranties. 

Doe het zelf!

Wilt u zelf een trendy tafel maken? Bekijk dan ook ons aanbod boomstambladen. Onze stammen van hardhout zijn ook geschikt voor buiten. Dit zijn massieve bladen met aan de zijkanten de grillige vorm van een boomstam. De kopse kanten zijn wel altijd recht afgezaagd. Deze boomstammen geven uw tafel een natuurlijk uiterlijk.

Ook ons Deens Rabat voor het maken van lambrisering of een trendy kantoorwand. Deens rabat is een modern profiel die lijken op dunne latten.

Wilt u in de winter uw interieur aankleden met een fraaie kerstboom? Ontdek dan het gemak van een echte Nordmann kerstboom online kopen. Of bestel een grote kunstkerstboom met ingebouwde led verlichting voor binnen of buiten. Wij bezorgen in heel Nederland.

Interieur hout inspiratie