Logo Gadero
inspiratieservice

Rolborders

Houten rolborders zijn handig voor het verhogen van tuinborders. Kies in onze webshop uit naaldhout en hardhout rolborders. Bestel deze rolborders ook samen met vierkante palen voor montage. Maak meer diepte in uw tuin met verhoogde borders. Kijk ook onder beschoeiingsplanken en beschoeiingsschotten als u een zware tuinverhoging of damwand langs het water wilt maken. Wilt u een verhoogde border maken zonder onderhoud? Wij leveren split en grind voor uw borders. Denk aan basalt split zwart, Ardenner split grijs of geel, rood mijnsteen en Yellow sun geel split.

Rolborders

Naast de keuze voor hardhout of Geïmpregneerd naaldhout, kunt u in onze houthandel rolborders in diverse hoogte- (20 tot 40 cm) en lengtematen (maximaal 2,50 meter rollen) bestellen. 

Rolborders zijn geschikt voor kleine borders met weinig gronddruk. Kijk onder beschoeiing voor damwandprofielen en beschoeiingsplanken van hardhout voor zwaardere grondkeringen en borderwanden.

Nast rolborders van hardhout of Geïmpregneerd hout kunt u ook een border maken met muurelementen van beton in grijs of antraciet zwart bijvoorbeeld. Bekijk tevens onze pagina houten borderranden met houten bielzen en cortenstaal borderstrips.

Inspiratie