Logo Gadero
service

Blokhut 58 mm wanddikte

Bekijk hier de lijst met prefab blokhutten met een houtdikte van maarliefst 5.8 cm. Deze behoorlijke wanddikte is voor klanten die op zoek zijn naar een duurzaam en professionele blokhut. Met de wanddikte van 58 mm kiest u voor een behoorlijke slag dikker dan de standaard 28 mm en 45 mm blokhutten. De blokhutprofielen van 58 mm hebben een dubbele tong en groef. Wij leveren 58 mm blokhutten bovenal in heel Nederland en Vlaanderen. Daarbij bent u zeker van gunstige Thuiswinkel Servicegaranties. 

U zoekt een blokhut bouwpakket waarin alle planken en balken reeds voorgezaagd zijn? We leveren alles van goedkope houten schuren tot moderne tuinhuizen met tuinschuur en terras overkapping in 58 mm wanddikte. Naast de 58 mm dikte leveren wij ook soortgelijke blokhutten met wanddikte 45 mm. U bent altijd zeker van Scandinavisch vuren hout. In Noord Europa groeien de bomen trager waardoor de noesten kleiner zijn en de uitzetting / vochtopname minder zijn dan Midden Europees hout.

Kies uit voordelige 58 mm blokhutten bestaande uit slechts een bergruimte of ga voor de luxe blokhutten met zijluifel (overdekt terras). Kies uit diverse houten blokhut modellen met plat dak of punt dak. Wilt u uw tuinhuis op een tegel terras plaatsen, bestel dan eenvoudig betontegels mee.

Blokhut inspiratie