Houten Blokhut Southampton 540 x 600 cm

€ 3664,95 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Behandeling (levertijd 3 weken)
Ramen
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 3-4 weken)
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Totaal voor dit product
 • € 3664,95Dit product
€ 3664,95 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Houten Blokhut Southampton 540 x 600 cm

 • Grote ramen hierdoor veel licht
 • Zijraam kan zowel links als rechts geplaatst worden
 • 58 mm dikke blokhutprofielen
 • Gratis bezorging
Merk:
Tuindeco
Productnr.:
DE112053
Afmetingen:
540 x 600 cm
Behandeling:
Onbehandeld
Wanddikte:
5.8 cm
Nokhoogte:
263 cm
Deurhoogte:
194 cm inclusief kozijn
Ramen:
2 (vast) 1 (te openen)
Dakbedekking:
Inclusief dakshingles
Materiaal:
Vurenhout
Breedte:
540 cm
Diepte:
540 cm

Houten Blokhut Southampton 540 x 600 cm

Blokhut Southampton onbehandelde vurenhouten tuinhuis met aanbouw heeft dubbel glas, waarbij het zijraam geopend kan worden. Bij het plaatsen van het tuinschuurtje kan gekozen worden om het zijraam zowel links als rechts te plaatsen. Blokhut Southampton is zeer geschikt om zomers onder de luifel te zitten. Blokhut Southampton actie, wij leveren dit Tuindeco model nu met dubbel glas, 39 m2 dakshingles recht en gratis bezorging.

Afmetingen

De omvang van het tuinhuisje is 540 cm breed, 600 cm lang en 263 cm hoog. De funderingsmaten 520 cm x 520 cm. De wanddikte is 5.8 cm. De overkapping is 60 cm. De afmeting van de dubbele deur is 159 x 194 cm inclusief kozijn. De ramen naast de dubbele deur zijn 78 x 194 cm inclusief kozijn en zijn vast. Het zijraam is te openen en is 213 x 96 cm. Dit raam is zowel links als rechts te plaatsen. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas.

Inclusief

Blokhut met overkapping Southampton wordt standaard geleverd met:

 • Dubbel glas in alle ramen
 • Dubbel glas in deuren
 • Complete schroevenpakket
 • Bouwtekening
 • Dakshingles recht
 • Hang- en sluitwerk

Laten impregneren of in de grondverf laten spuiten?

De Southampton kunnen wij ook voor u behandelen met een impregnatiemiddel, grondlaag, beits of een carefree protect. Door ons uw blokhut Southampton laten impregneren (aanbevolen) kost 3 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor grijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

Wilt u uw blokhut Southampton in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Southampton. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatieroosten boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht

Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht

Dit product bestellen?
Houten blokhut southampton Houten Blokhut Southampton 540 x 600 cm Ruim op voorraad
€ 3664,95 per stuk incl. BTW