Blokhut Derby 440 x 530 x 263 cm Wanddikte 58 mm

Productnummer: De11118 Veel licht inval door grote raampartij

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 8-10 weken.

€ 3.148,95 Per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakbedekking Puntdak (VERPLICHT meebestellen)
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 6-8 weken)
Laten Impregneren (levertijd 6-8 weken)
Dakraam
Dakraam
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Samenstelling Sluiten
 • € 3.148,95 Standaardproduct Blokhut Derby 440 x 530 x 263 cm Wanddikte 58 mm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Derby 440 x 530 x 263 cm Wanddikte 58 mm

 • Zijraam kan zowel links als rechts geplaatst worden
 • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening
 • 58 mm dikke blokhutprofielen
 • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus mee te bestellen.

Blokhut Derby 440 x 530 x 263 cm Wanddikte 58 mm

De blokhut Derby heeft veel licht inval door de grote raampartij van 4 ramen met 8 roeden per raam. Het glas dat erbij geleverd wordt is dubbel glas. De zijruit kan geopend worden, dit zijraam kan zowel links als rechts gepositioneerd worden. De blokhut wordt geleverd met losse roedes voor de ramen en deuren. Blokhut Derby valt onder de blokhut 5x4 meter modellen.

Doordat er 2 openslaande deuren geplaatst worden in dit tuinschuurtje is dit een ideale ruimte voor bijvoorbeeld een tuintrekkertje of een zitmaaier en andere tuingereedschappen. Overigens is de hoogte van de doorgang 194 cm, dit is gemeten inclusief het kozijn.

Inbegrepen

 • Gehele schroevenpakket
 • Duidelijke bouwtekening
 • Hang- en sluitwerk voor deur en raam
 • Dubbel glas
 • losse roedes voor raam en deur
 • 27 m2 dakshingles recht

Standaard bij blokhut Derby

Deze blokhut Derby met wanden van 58mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Maten

Het formaat van dit tuinhuis is 440 x 530 x 259 cm en de funderingsmaat is 420 x 420. De deubbele deur is inclusief kozijn 159 x 194 cm. De ramen naast de dubbele deur zijn vast en zijn inclusief kozijn 78 x 194 cm. Het zijraam is te openen en is inclusief kozijn 213 x 96 cm. De wanddikte is 58 mm. 

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw blokhut Derby te laten impregneren (aanbevolen) dient u rekening te houden met gemiddeld 4-6 weken extra levertijd. Afhankelijk van de tijd van het jaar kan de levertijd echter uitlopen. Controleer hier de actuele levertijd voor het impregneren.

Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 5 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Fundering

Deze blokhut Derby is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Starterset

Voor blokhut Derby kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor blokhut Derby. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Dakbedekking

Standaard wordt deze blokhut geleverd met rechte dakshingles, maar u kunt ook kiezen voor dakshingles beverstaart of hexagonaal. Wilt u liever geen dakshingles? Kies dan voor de dakpanprofielplaten of aquapan. De dakbedekking kunt u meebestellen via de extra opties. Alle bevestigingsmaterialen worden bij dit tuinhuis geleverd. Om het geheel compleet te maken bieden wij u ook diverse soorten sierbestrating en alle toebehoren aan.

Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Derby Blokhut Derby 440 x 530 x 263 cm Wanddikte 58 mm Veel licht inval door grote raampartij Ruim op voorraad
€ 3.148,95 Per stuk incl. btw